Actieleer TV

ALND2020 Dag 4: Falend Vooruit-talk met Annelies Mulder

Thema's

Leven lang ontwikkelen

Branches

Alle branches

Out of the box denken, dat doen we graag. Maar daar ook actie op ondernemen? Dan kom je snel buiten de comfortzone van veel mensen. Zo niet Annelies Mulder. Zij speelt niet graag op safe en gaat de uitdaging aan. Zo is eerste de ALN Talk geboren. Een inspirerende, korte talk over Falend Vooruit. Kijk ‘m hieronder terug!

Want niet alle projecten zijn succesvol. En juist van projecten die mislukken leer je het meest. Alleen worden die niet vaak gedeeld. Het Actie Leer Netwerk wil dat doorbreken met Falend Vooruit. In de podcasts vertellen bestuurders, beleidsadviseurs, innovatiemanagers en gamechangers over hun mislukte project, gestrande pilot of over een vernieuwende visie op de waarde van anders gelopen projecten.

Annelies ging hen voor, ook zij heeft een faalverhaal. Normaal al spannend om te delen, maar helemaal tijdens een ALN-Talk. Kijk mee of ze na afloop blij zegt: “Yes, het is mislukt!”

Meer video’s vind je op ons YouTube-kanaal.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Koploper
Vernieuwend Werken in de Zorg: Vernieuwen en leren

Verbeterideeën afkomstig van de werkvloer in goede banen begeleiden en in praktijk brengen: dat is wat het initiatief Vernieuwend Werken in de Zorg probeert te doen. Lees hier meer over dit Koploper-initiatief.

Lees meer
Nieuws
Servicedocument maatwerkopleiding mbo-verpleegkundige voor zij-instromers

Op verzoek van ministerie OCW voert Kennispunt MBO twee projecten uit ter ondersteuning van mbo-scholen in het bieden van deze maatwerkopleidingen voor zij-instromers.

Lees meer
Agenda
Algemene Ledenvergadering WGV Zuid Holland Zuid (Besloten bijeenkomst)

Lees meer