Actieleer TV

ALND2020 Dag 4: Falend Vooruit-talk met Annelies Mulder

Thema's

Leven lang ontwikkelen

Branches

Alle branches

Out of the box denken, dat doen we graag. Maar daar ook actie op ondernemen? Dan kom je snel buiten de comfortzone van veel mensen. Zo niet Annelies Mulder. Zij speelt niet graag op safe en gaat de uitdaging aan. Zo is eerste de ALN Talk geboren. Een inspirerende, korte talk over Falend Vooruit. Kijk ‘m hieronder terug!

Want niet alle projecten zijn succesvol. En juist van projecten die mislukken leer je het meest. Alleen worden die niet vaak gedeeld. Het Actie Leer Netwerk wil dat doorbreken met Falend Vooruit. In de podcasts vertellen bestuurders, beleidsadviseurs, innovatiemanagers en gamechangers over hun mislukte project, gestrande pilot of over een vernieuwende visie op de waarde van anders gelopen projecten.

Annelies ging hen voor, ook zij heeft een faalverhaal. Normaal al spannend om te delen, maar helemaal tijdens een ALN-Talk. Kijk mee of ze na afloop blij zegt: “Yes, het is mislukt!”

Meer video’s vind je op ons YouTube-kanaal.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Actieleren
Inspiratiemagazine Actieleren: De kracht van gezamenlijkheid (artikel 2/4)

In het Inspiratiemagazine Actieleren gaan we dieper in op de kernelementen die bijdragen aan de succesfactoren van geslaagde initiatieven. In dit tweede artikel gaan we in op de kracht van gezamenlijkheid.

Lees meer
Podcast
Podcast: Rijndam Revalidatie over arbeidsmarktbeleid ook tijdens de coronapandemie

Revalidatie speelt een belangrijke rol bij de behandeling van coronapatiënten. Daarom hoog tijd om met een revalidatiecentrum te praten over arbeidsmarktbeleid tijdens deze pandemie. Wat houdt Rijndam Revalidatie bezig?

Lees meer
Koploper
Operatie Bezetting OK: Samen de personeelstekorten op de operatiekamer aanpakken

De Rotterdamse operatiekamers komen operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en recovery-verpleegkundigen tekort. Met Operatie Bezetting OK pakken Rotterdamse ziekenhuizen de personeelstekorten op de operatiekamer aan.

Lees meer