Welkom bij het [Ont]Regel Netwerk!

Wil jij meer tijd en plezier door minder papier? En zorg en welzijn ontdoen van onnodige (administratieve) handelingen? Wij helpen je graag te verbinden met mede-ontregelaars via het [Ont]Regel Netwerk. Dus wil je meer inspiratie en contact met anderen die ontregelen? Dan is het [Ont]Regel Netwerk iets voor jou! Meld je hieronder gratis aan om op de hoogte te blijven van aankomende bijeenkomsten.  

Voor wie?

Het [Ont]Regel Netwerk is er voor iedere professional in zorg en welzijn. Wil of ben je aan de slag met het verminderen van de (dagelijkse) administratieve lasten? Je bent van harte welkom! Het maakt niet uit of je een beginnende of ervaren ‘ontregelaar’ bent. Je bent van harte welkom.

Wat levert het je op?

  • Toegang tot de online en fysieke bijeenkomsten over ontregelen in de zorg.
  • Makkelijk in contact met andere ‘ontregelaars’.
  • Ervaringen uitwisselen en inspiratie opdoen.
  • Als lid kun je je als eerste aanmelden voor de bijeenkomsten. Vol = vol.
  • Vragen stellen aan ervaren ontregelaars.
  • Kortom: nog succesvoller aan de slag met ontregelen.  

Meld je aan voor het [Ont]Regel Netwerk

[Ont]Regel de Zorg Live Event – 1 februari 2024
Ben jij ontregelaar of heb je er in je werk direct mee te maken? Dan ben je op 1 februari 2024 van harte welkom op Fort Voordorp bij het [Ont]regel de Zorg live event. Het evenement is een initiatief van het Actie Leer Netwerk in samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Vilans en de NVZ. Het programma wordt verzorgd vóór en dóór ontregelaars. Klik op de roze button hieronder en ontdek meer over dit event.

Inspiratie

Artikel Zorg voor Beter: Gezond boerenverstand als wapen tegen regeldruk

Over de organisatie van het [Ont]Regel Netwerk

Het [Ont]Regel Netwerk wordt gefaciliteerd door het Actie Leer Netwerk in samenwerking met VWS, Vilans en de NVZ. Het [Ont]Regel Netwerk maakt onderdeel uit van het programma [Ont]Regel de Zorg van het ministerie van VWS. Met dit programma helpen we zorgprofessionals en betrokken partijen in zorg en welzijn bij het verlagen van de (administratieve) regeldruk in de eigen organisatie.

Het Actie Leer Netwerk heeft een groot netwerk van vernieuwers binnen zorg en welzijn die zich bezighouden met onder meer Anders werken, Ontregelen tot Innovatie. Het Actie Leer Netwerk staat voor netwerkleren, kennisdelen, leren van en met elkaar, en goede ideeën groter maken en verder brengen. Dit doen zij door te inspireren, verbinden en faciliteren.

Leer meer over het ontregelen

Kijk op [Ont]Regel de Zorg van het ministerie van VWS voor meer informatie om aan de slag te gaan met ontregelen. Ben je al bekend met de (online) trainingen voor ontregelen?

Klik hier voor meer informatie over de e-learning ‘Ontregelaar in de zorg’

Klik hier voor de meerdaagse training ‘Ontregelen’