Nieuws
dinsdag 15 december 2020

Lees hier ons inspiratiemagazine ‘Van idee naar actie’

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches

2020 was een ander jaar dan we vooraf allemaal bedacht hadden. Toch kijkt het Actie Leer Netwerk terug op een mooi jaar en dankt iedereen die een bijdrage heeft geleverd. Op deze pagina tref je het inspiratiemagazine ‘Van idee naar actie’.

Als er iets is dat dit jaar ons heeft laten doen, is het anders denken en improviseren. Nog meer dan velen van ons al deden, wat resulteerde in mooie nieuwe initiatieven, samenwerkingen en innovaties.

Hoe laat je als organisatie je medewerkers groeien en prettig hun werk doen? De dialoog met medewerkers en studenten komt steeds meer op gang, er komt meer aandacht voor de menselijke kant en de expertise van mensen die het belangrijke werk in Nederland doen.

We blikken samen met onze ambassadeurs terug op de resultaten binnen onze zes thema’s, en kijken daarnaast vooruit naar de te zetten stappen en de te benutten kansen.

Daarnaast presenteren we met trots onze Actieleren-infographic en animatie, om het proces nog transparanter en eenvoudiger te maken voor organisaties die met een leergierige houding aan een nieuw initiatief of een vernieuwing willen beginnen. En presenteren we onze Koplopernetwerk-infographic en animatie, om dit lerend netwerk vol met arbeidsmarktvernieuwers in zorg en welzijn een groter podium te geven. En om inzicht te geven in de kansen die het netwerk biedt.

Terugkijkend op een jaar vol onverwachte wendingen, met de meest verbluffende en mooie (improvisatie-)oplossingen zijn we trots op ons netwerk. Tot de volgende!

Bekijk en download hier het Inspiratiemagazine ‘van idee naar actie’.

Inspiratiemagazine Van idee naar actie met de meest verbluffende en mooie (improvisatie-)oplossingen

Lees hier het Inspiratiemagazine

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Nieuws
Servicedocument maatwerkopleiding mbo-verpleegkundige voor zij-instromers

Op verzoek van ministerie OCW voert Kennispunt MBO twee projecten uit ter ondersteuning van mbo-scholen in het bieden van deze maatwerkopleidingen voor zij-instromers.

Lees meer
Agenda
Algemene Ledenvergadering WGV Zuid Holland Zuid (Besloten bijeenkomst)

Lees meer
Agenda
Netwerkbijeenkomst HR, Opleiden en Recruitment

Lees meer