Ben je geïnteresseerd in innovatieve arbeidsmarktoplossingen die écht werken? Koplopers in zorg en welzijn vertellen op 7 november hoe zij met uiteenlopende initiatieven aan de slag zijn gegaan vanuit de thema’s komen werken, blijven werken en anders werken.

De Koploperbijeenkomst wordt georganiseerd door het Actie Leer Netwerk en is gratis te bezoeken. Tijdens de bijeenkomst worden nieuwe Koplopers benoemd door het ministerie van VWS. Zij pitchen hun initiatieven en gaan daarna in meerdere rondes in gesprek met geïnteresseerden over hun oplossingen en aanpak. Je hoort hun succes- én hun faalfactoren! Met als doel om van elkaar te leren en mooie initiatieven verder te brengen.

Na de lunch is er een middagprogramma, specifiek voor het Koplopernetwerk en de Impactmakers en met mensen die voor het Koplopernetwerk van belang zijn of zijn geweest. We willen het netwerk verder verbinden, versterken en waarderen.
Tijdens deze middag kunnen zij elkaar ontmoeten, inspireren en elkaar beter leren kennen. Tijdens een gevarieerd programma staan leren van elkaar, inspireren en samenwerken centraal.

Programma

09.00 – 13.00 uur Koplopersbijeenkomst

13.00 – 16.30 uur Koplopernetwerk- en Impactmakersbijeenkomst

Laat je inspireren, meld je gratis aan

Naast het uitwisselen en opdoen van kennis en inspiratie is de bijeenkomst een uitgelezen gelegenheid om je netwerk uit te breiden.  

Je kunt je hieronder vast aanmelden. Verdere informatie over het dagprogramma volgt later via onze website en nieuwsbrief. 1 à 2 weken voor de bijeenkomst volgt nog een mail.

Met wie wil je deze link delen?

Deel