Actieleren

Leren creëert ruimte voor verandering

Workshop

Actie Leer Netwerk verzorgt de workshop “Maak kennis met Actieleren” op bijeenkomsten in zorg en welzijn. Deze workshop staat in het teken van het leren kennen van de methode actieleren en wat deze kan betekenen voor het oplossen van urgente en complexe arbeidsmarkt problemen.

Tijdens de workshop nemen we de deelnemers op een actieve manier langs alle fases van Actieleren. Elke fase lichten we toe met theorie, oefeningen, goede voorbeelden uit ons netwerk en tips om zelf aan de slag te kunnen. Belangrijk is vooral de interactie tussen de deelnemers zelf. Zij wisselen ideeën uit en kunnen elkaar direct verder helpen.

“Er is ontzettende veel praktische kennis beschikbaar in je netwerk, in de worskhop laten we deelnemers ervaren dat vijf minuten gericht netwerken genoeg kan zijn om een obstakel uit de weg te ruimen”, aldus senior adviseur Annelies Mulder.

Maak je onderdeel uit van een groep zorg vernieuwers op het gebied van arbeidsmarktbeleid of organiseer je activiteiten voor (lerende) netwerken binnen zorg- en welzijn. Wil je veranderingen op gang brengen en ben je op zoek naar een zetje in de goede richting? Neem contact met ons op voor een workshop Actieleren.

Hoe zo’n workshop Actieleren eruit ziet? Bekijk de onderstaande video waar we de workshop gaven tijdens de inspiratiedag ‘Jeugdhulp. Alles in het werk’!