Actieleren

Leren creëert ruimte voor verandering

Actieleer TV

De situatie rondom COVID-19 verhindert fysieke bijeenkomsten. De urgentie om nu en in de toekomst tot voldoende, tevreden en goed toegeruste medewerkers in zorg en welzijn te komen is groter dan ooit. Daarom is het Actie Leer Netwerk begonnen met het opnemen en verspreiden van online kennissessies.

In elke uitzending van Actieleer TV komt één van de zes thema’s van het Actie Leer Netwerk aanbod. Aan de hand van een inspirerende stelling bespreken de ambassadeurs van het Actie Leer Netwerk – samen met een en een indrukwekkende line-up van Koplopers en andere experts – de meest actuele ontwikkelingen en inzichten. Op deze manier delen zij hun hun kennis en inspiratie. Zodat iedereen die zich met  personeelsontwikkeling in zorg en welzijn bezig houdt er zijn of haar voordeel mee kan doen.

Bekijk afleveringen

Idee voor Actieleer TV?

Heb jij een idee of tip voor een interessant onderwerp voor een speciale aflevering van Actieleer TV? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag waarover jij meer wilt weten!
Neem contact op

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Inspiratie
Inspiratiemagazine Actieleren: Het fundament van informatie (artikel 4/4)

Met dit vierde en laatste artikel is het Inspiratiemagazine Actieleren compleet. Het laatste artikel gaat over het fundament van informatie. Veel leesplezier en experimenteer ze!

Lees meer
Actieleren
Leren over het belang van beloning en het verschaffen van de juiste informatie

Op 22 april verzorgde Wendy van den Boogaard van stichting Het Potentieel Pakken een workshop over beloning en over het recent gelanceerde tool: de WerkUrenBerekenaar. Lees in dit artikel over deze workshop en schrijf je...

Lees meer
Handreikingen
Organiseren van online bijeenkomsten voor ‘dummies’

Download de handreiking 'Organiseren voor online bijeenkomsten': een handboek voor ‘dummies’ waar misschien ook de ‘ervaren’ organisatoren tips uit kunnen halen. Met uitleg en hulpmiddelen om te komen tot een suc...

Lees meer