Actieleren

Leren creëert ruimte voor verandering

Actieleer TV

De situatie rondom COVID-19 verhindert fysieke bijeenkomsten. De urgentie om nu en in de toekomst tot voldoende, tevreden en goed toegeruste medewerkers in zorg en welzijn te komen is groter dan ooit. Daarom is het Actie Leer Netwerk begonnen met het opnemen en verspreiden van online kennissessies.

In elke uitzending van Actieleer TV komt één van de zes thema’s van het Actie Leer Netwerk aanbod. Aan de hand van een inspirerende stelling bespreken de ambassadeurs van het Actie Leer Netwerk – samen met een en een indrukwekkende line-up van Koplopers en andere experts – de meest actuele ontwikkelingen en inzichten. Op deze manier delen zij hun hun kennis en inspiratie. Zodat iedereen die zich met  personeelsontwikkeling in zorg en welzijn bezig houdt er zijn of haar voordeel mee kan doen.

Bekijk afleveringen

Idee voor Actieleer TV?

Heb jij een idee of tip voor een interessant onderwerp voor een speciale aflevering van Actieleer TV? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag waarover jij meer wilt weten!
Neem contact op

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Actieleren
Van idee naar actie met Actieleervouchers

Actie Leer Netwerk heeft al een tiental samenwerkingsprojecten in zorg en welzijn ondersteund met een Actieleervoucher. Weten wat dat in de praktijk oplevert? Lees dan verder.

Lees meer
Actieleren
Het potentieel pakken: zo kan contractuitbreiding wél bij Thebe

In samenwerking met Stichting Het Potentieel Pakken zoekt Thebe wat er nodig is om contractuitbreiding op een goede manier mogelijk te maken.

Lees meer
Actieleren
Het potentieel pakken: maatwerk in roosters en contracten bij Vierstroom

Roosterproblemen? Maatwerk per team en per individuele levert veel winst op, zo bewijzen thuiszorgmedewerkers bij Vierstroom.

Lees meer