Impactsymposium 2021

Leren impact te maken op de arbeidsmarkt in Zorg & Welzijn

Meld je aan!

Impactsymposium 2021 (geannuleerd)

Wegens het toenemende aantal coronabesmettingen hebben we besloten ons Impactsymposium (2 december 2021) te verplaatsen naar 2022. Wij en onze partners van de Impactmakerprijs: V&VN, RegioPlus en het ministerie van VWS beraden ons op een alternatief dat recht doet aan de inzenders voor de Impactmakerprijs 2021. De kennis en inspiratie die zorg en welzijn te bieden heeft op arbeidsmarktgebied blijft juist nu van belang. We houden je op de hoogte over het ontsluiten van die kennis, de genomineerden voor de Impactmakerprijs en de Bewegingmakerprijs 2021 waarop het publiek kan stemmen en het Impactsymposium.

Op donderdag 2 december organiseert Actie Leer Netwerk weer haar jaarlijkse, landelijke evenement voor zorg en welzijn. Door de coronacrisis is de arbeidsmarkt in deze sector nog verder onder druk komen te staan. Om je te inspireren zetten we tien organisaties in de ‘spotlight’ tijdens het Impactsymposium. Deze organisaties hebben zich bewezen met hun aanpak van het personeelstekort en hebben het afgelopen jaar impact gemaakt op de werkvloer.

Bekijk ook onze flyer voor de Impactsymposium 2021.

Flyer impactsymposium

Wie zijn deze impact- en bewegingmakers?

Dit zijn de organisaties die zich hebben aangemeld voor de Impactmakerprijs 2021. Onze jury nomineert de beste tien voor het verzorgen van pitches tijdens het Impactsymposium op 2 december. Op 16 november is bekend wie dit zijn. Alle inzendingen vind je hier. Je kunt jouw organisatie tot 1 november aanmelden. Als deelnemer aan het symposium kun jij straks stemmen op de organisatie die volgens jou de meeste beweging op de arbeidsmarkt heeft weten te creëren.

Impactsymposium

Wat mag je 2 december van ons verwachten?

Onder de bezielende leiding van presentator Marijke Roskam delen de Impactmakers hun lessen, tips en succes- en faalfactoren in twee sessies. Diverse thema’s komen aan bod, we zoomen in op modern werkgeverschap en anders werken.

Voor wie is dit symposium interessant?

Het Impactsymposium van Actie Leer Netwerk is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met het verbeteren van de arbeidsmarkt in zorg en welzijn. Dus ben jij:

  • Een vernieuwer op het gebied van arbeidsmarktbeleid en strategisch HR-beleid uit zorg en welzijn;
  • Bestuurder, manager, beleidsmaker of HR-professional;
  • (RAAT-)projectleider, vertegenwoordiger van een brancheorganisatie of andere stakeholder;
  • Iemand die een bijdrage aan het oplossen van de personeelstekorten in zorg en welzijn wil leveren?

Dan is het Impactsymposium interessant voor jou. Zet het evenement in je agenda, meld je aan en stuur het door aan je collega’s.

Meld je nu aan

Deelname is kosteloos, het programma duurt van 13.00 tot 16.00 uur. Je bepaalt zelf of je fysiek in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein aanwezig bent (binnen de dan geldende RIVM-maatregelen) of dat je het symposium online volgt.
Aanmelden