Op donderdag 16 maart 2023 organiseert Actie Leer Netwerk voorafgaand aan het Impactsymposium een landelijke Koploperbijeenkomst waar je tijdens korte pitches kunt leren van arbeidsmarktvernieuwers. Voor iedereen die geïnteresseerd is in bewezen oplossingen die bijdragen tot het oplossen van het personeelstekort in zorg en welzijn.

Naast eerder door het ministerie van VWS benoemde bewezen goede voorbeelden van arbeidsmarktvernieuwing in zorg en welzijn, worden er deze ochtend ook vijf nieuwe Koplopers benoemd. Zij pitchen hun projecten en vertellen je wat én vooral ook hoe zij hun projecten hebben georganiseerd. Je hoort hun succes- én hun faalfactoren! Benieuwd wie die nieuwe Koplopers zijn? Blijf ons op sociale media volgen!

Voor wie is deze Koploperbijeenkomst interessant?

Deze Koploperbijeenkomst is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met het verbeteren van de arbeidsmarkt in zorg en welzijn. Dus ben jij:

  • Vernieuwer op het gebied van arbeidsmarktbeleid en strategisch HR-beleid uit zorg en welzijn;
  • Bestuurder, manager, beleidsmaker of hr-, onderwijs- of zorg- en welzijnsprofessional;
  • Projectleider of vertegenwoordiger van werkgevers-, werknemers-, beroeps- of brancheorganisatie;
  • Iemand die een bijdrage levert of wil leveren aan het oplossen van het personeelstekort in zorg en welzijn;
  • Koploper of iemand die Koploper wil worden? Meld je dan aan, deelname is kosteloos. En neem je bestuurder of collega mee (graag wel apart aanmelden).

Aanmelden is niet meer mogelijk helaas vanwege het bereikte bezoekersaantal.

.

Met wie wil je deze link delen?

Deel