De Impactmakerprijs is er voor de meest inspirerende en impactvolle beweging binnen de sector. We zoeken een bredere beweging, waarbij men geïnspireerd is geweest door initiatieven van anderen en dit succesvol heeft vertaald naar de eigen organisatie. Natuurlijk met behulp van zeggenschap vanaf de werkvloer!

De Impactmakerprijs bestaat al langer: maar liefst drie winnaars gingen je voor. Maar dit keer pakken we het anders aan. Waar eerst organisaties zich konden aanmelden die een origineel nieuw initiatief hadden opgezet, bestaan de genomineerden nu uit organisaties die een initiatief van een ander succesvol hebben gekopieerd. Want het delen van goede voorbeelden, het met elkaar verder brengen van waardevolle initiatieven, het verbeteren van ideeën en daarmee impact maken: dat is waar de Impactmakerprijs voor staat.

De uitreiking van de Impactmakerprijs, zowel van de vakjury als van de publieksjury, vindt plaats op 10 oktober 2024. Tijdens deze bijeenkomst kun je je laten inspireren door de genomineerden. Zij vertellen meer over hun initiatief en wat de positieve effecten of juist valkuilen waren. Ook komen oud-winnaars aan het woord. Hoe staat het nu met hun initiatief en wat was voor hen het effect van het winnen van de Impactmakerprijs? Je gaat gegarandeerd met nieuwe inspiratie naar huis!

Genomineerden Impactmakerprijs

  • Project Zorgtalent naar ZorgExpeditie
  • Een ecosysteem voor sociale robots
  • Blended werken bij Incluzio
  • Kansgelijk opgroeien Stichting Team Toekomst
  • Lerend net werk: bekwaam is inzetbaar, Beweging 3.0

Meer informatie over deze genomineerden kan je hier vinden. Binnenkort maken zij ook allemaal een video-pitch die wij zullen publiceren. Vanaf maandag 26 augustus tot 8 oktober kan vervolgens iedereen stemmen op zijn favoriete initiatief.

Programma

13:30 uur – 14:00 uur Inloop

14:00 uur – 15:00 uur Pitches genomineerden

15.00 uur – 15.30 uur Uitreiking Impactmakerprijs

15:30 uur Borrel

Aanmelden

Met wie wil je deze link delen?

Deel