Koplopernetwerk

Koplopers zijn praktijkvoorbeelden van innovatieve arbeidsmarktinitiatieven waarin concrete resultaten zijn geboekt bij de aanpak van het personeelstekort. Laat je zelf inspireren en bekijk hier voorbeelden uit de praktijk.

Bekijk alle artikelen

Wil je Koploper worden?

Vernieuwende arbeidsmarktinitiatieven

Levert jouw organisatie een concrete bijdrage aan het oplossen van de personeelstekorten? Hebben jullie een vernieuwend arbeidsmarktinitiatief? Meld je dan aan als Koploper!

Meld je aan

Aanmelden als Koploper

 • Aanmelden als Koploper? Vul hieronder het aanmeldformulier in. Zodra wij de gegevens hebben ontvangen, zetten wij het proces in werking en nemen wij contact met je op.

  Met jouw input schrijven wij een tekst voor op de website om jouw initiatief een podium te geven en anderen te inspireren. Wij zijn vooral benieuwd naar de lessen die anderen van het initiatief kunnen leren.  Bekijk hier de teksten die wij geschreven hebben voor eerdere Koplopers.

  Het is helaas niet mogelijk om het formulier tussentijds op te slaan. Wanneer je de browser sluit, wordt de informatie niet opgeslagen. Zorg dat je alle gevraagde informatie bij de hand hebt of beschikbaar hebt wanneer je het formulier gaat invullen. Dit betreft zowel gegevens van contactpersonen en samenwerkingspartners als informatie over resultaten, bijlagen, links en afbeelding(en). Hieronder kun je de invulinstructie downloaden.

  Download eventueel het offline aanmeldformulier. Dit is een Word-document waarin je de vragen kunt invullen op je eigen tijd. Daarna is het alleen nog een kwestie van knippen en plakken naar dit online formulier, zodat je het initiatief definitief kan aanmelden als Koploper. Het offline aanmeldformulier kun je niet inleveren.

  Heb je nog vragen? Mail naar adviseur Karen Hofstede via k.hofstede@actieleernetwerk.nl of bel via 06-13607770.

Download de invulinstructie

 • Stap 1 van 3

  • Informatie Koploperinitiatief

  • Contactpersonen

  • De informatie over dit contactpersoon wordt niet vermeld op de website.

Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met de privacyvoorwaarden van het Actie Leer Netwerk.