Koplopernetwerk

Koplopers zijn praktijkvoorbeelden van innovatieve arbeidsmarktinitiatieven waarin concrete resultaten zijn geboekt bij de aanpak van het personeelstekort. Laat je zelf inspireren en bekijk hier voorbeelden uit de praktijk.

Bekijk alle artikelen

Wil je Koploper worden?

Vernieuwende arbeidsmarktinitiatieven

Levert jouw organisatie een concrete bijdrage aan het oplossen van de personeelstekorten? Hebben jullie een vernieuwend arbeidsmarktinitiatief? Meld je dan aan als Koploper!

Meld je aan

Aanmelden als Koploper

 • Aanmelden als Koploper? Vul hieronder het aanmeldformulier in. Zodra wij de gegevens hebben ontvangen, zetten wij het proces in werking en nemen wij contact met je op.

  Met jouw input schrijven wij een tekst voor op de website om jouw initiatief een podium te geven en anderen te inspireren. Wij zijn vooral benieuwd naar de lessen die anderen van het initiatief kunnen leren.  Bekijk hier de teksten die wij geschreven hebben voor eerdere Koplopers.

  Je kunt het formulier tussentijds opslaan met de button onderaan het formulier. Je ontvangt dan een link waarmee je terug kunt komen in je formulier met alle bewaarde gegevens. Deze link kun je ook naar jezelf laten mailen. Download eventueel het offline aanmeldformulier. Dit is een Word-document waarin je de vragen kunt invullen op je eigen manier en tijd. Het offline aanmeldformulier kun je niet inleveren.

  Heb je nog vragen? Mail naar adviseur Karen Hofstede via k.hofstede@actieleernetwerk.nl of bel via 06-13607770.

Download de invulinstructie

 • Stap 1 van 3

  • Informatie Koploperinitiatief

  • Contactpersonen

  • De informatie over dit contactpersoon wordt niet vermeld op de website.

Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met de privacyvoorwaarden van het Actie Leer Netwerk.