Koplopernetwerk

Koplopers zijn praktijkvoorbeelden van innovatieve arbeidsmarktinitiatieven waarin concrete resultaten zijn geboekt bij de aanpak van het personeelstekort. Laat je zelf inspireren en bekijk hier voorbeelden uit de praktijk.

Bekijk alle artikelen

Wil je Koploper worden?

Vernieuwende arbeidsmarktinitiatieven

Levert jouw organisatie een concrete bijdrage aan het oplossen van de personeelstekorten? Hebben jullie een vernieuwend arbeidsmarktinitiatief? Meld je dan aan als Koploper!

Meld je aan

Aanmelden als Koploper

 • Vul hieronder de gevraagde informatie in. Na ontvangst zetten wij het process in werking en nemen contact met je op.
 • Het formulier bestaat uit negen onderdelen. Helaas is het niet mogelijk om het formulier tussentijds op te slaan. De ingevulde informatie wordt niet bewaard wanneer de browser sluit.  Zorg daarom dat je de gevraagde informatie bij de hand of beschikbaar hebt.  Dit betreft zowel gegevens van contactpersonen en samenwerkingspartners als informatie over resultaten, bijlagen, links en afbeelding(en). Download de invulinstructie via onderstaande knop zodat je je goed kunt voorbereiden.

Download de invulinstructie

 • Stap 1 van 5

  • Informatie Koploperinitiatief

  • Contactpersoon

  • Contactpersoon - PR & communicatie

   Om de zichtbaarheid en de impact van individuele initiatieven te ondersteunen en kracht bij te zetten stemt het Actie Leer Netwerk graag af met betrokken communicatieadviseurs. Geef hieronder de naam en contactgegevens op.

Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met de privacyvoorwaarden van het Actie Leer Netwerk.