Impactmakerprijs 2021

Anders werken in Zorg & Welzijn

Meld je aan!

Stem op jouw Bewegingmaker

Aanmoedigingsprijs

Net als vorig jaar reikt de jury de Impactmakerprijs uit. Maar dit jaar is er meer. Vanwege corona was er niet altijd de ruimte om het maximale effect op de werkvloer te behalen om de personeelstekorten terug te dringen. Om recht te doen aan alle inspanningen op de arbeidsmarkt in zorg en welzijn, is er een extra prijs: de aanmoedigingsprijs voor de Bewegingmaker van 2021.

Deze prijs is bedoeld voor de organisatie die de meeste beweging heeft weten te creëren om de personeelstekorten terug te dringen en die de potentie heeft om impact te maken voor een gezondere arbeidsmarkt in zorg en welzijn. Voor de aanmoedigingsprijs zal de jury maximaal tien inzendingen nomineren. Tijdens de finale op 2 december 2021 kan onder andere het publiek van het Impactsymposium stemmen op de organisatie die de meeste beweging heeft weten te creëren.

De genomineerden

Hier vind je de genomineerden voor de aanmoedingsprijs, zodra deze bekend zijn.

De impactmakerprijs 2021 winnen? Meld je aan!

Heeft jouw organisatie een project of initiatief opgezet om het personeelstekort terug te dringen? Hebben jullie een succesvolle arbeidsmarktaanpak, ondanks de coronacrisis of misschien juist dankzij de druk ontstaan door COVID-19? Meld je dan aan voor 1 november 2021.
Meld je aan voor de Impactmakerprijs 2021