Impactmakerprijs 2021

Anders werken in Zorg & Welzijn

Stem op de Bewegingmaker!

Stem op de Bewegingmaker

Aanmoedigingsprijs

Net als vorig jaar reikt de jury de Impactmakerprijs uit. Maar dit jaar is er meer. Vanwege corona was er niet altijd de ruimte om het maximale effect op de werkvloer te behalen om de personeelstekorten terug te dringen. Om recht te doen aan alle inspanningen op de arbeidsmarkt in zorg en welzijn, is er een extra prijs: de aanmoedigingsprijs voor de Bewegingmaker van 2021.

Deze prijs is bedoeld voor de organisatie die de meeste beweging heeft weten te creëren om de personeelstekorten terug te dringen en die de potentie heeft om impact te maken voor een gezondere arbeidsmarkt in zorg en welzijn. Voor de aanmoedigingsprijs zal de jury maximaal tien inzendingen nomineren. Stem hieronder tot eind januari 2022 op de organisatie die de meeste beweging heeft weten te creëren. Bekijk hier de genomineerden.

Stemmen!

Lees alle initiatieven van de genomineerden goed door en bekijk de video’s. Wie heeft volgens jou de meeste beweging gecreëerd? Je kan hieronder eenmalig je stem uitbrengen door het initiatief aan te klikken en op stem nu te klikken.

Om de stemming eerlijk te laten verlopen, is het niet mogelijk meerdere malen via één device of op één IP-adres te stemmen. Dubbele stemmen op basis van deze gegevens worden uit de stemming gehaald. Stem je met meerdere mensen vanaf hetzelfde adres? Zet dan je WiFi even uit om te stemmen.

Wie is volgens jou de Bewegingmaker van 2021?

De 10 genomineerden

De tien meest inspirerende en impactvolle arbeidsmarktprojecten in zorg en welzijn op dit gebied zijn door de jury geselecteerd. Bekijk de genomineerden en stem op de Bewegingmaker van 2021.
Bekijk genomineerden