Impactmakerprijs

Binnenkort een nieuwe editie!

Bekijk de editie van 2021

Aanmelden 2022

Direct naar het aanmeldformulier

Goed dat je binnenkort een arbeidsmarktinitiatief wilt aanmelden voor de Impactmakerprijs 2022! Het belooft weer een mooie race te worden tussen stuk voor stuk inspirerende projecten. Om jullie initiatief een goed podium te kunnen bieden, vragen we je onderstaande goed door te lezen.

 

Belangrijk! Lees dit door voor je een initiatief aanmeldt:

Het is belangrijk om korte, bondige en duidelijke antwoorden te formuleren op de vragen in het aanmeldformulier. Inhoudelijk moet duidelijk worden welke resultaten het initiatief heeft geboekt en wat anderen ervan kunnen leren. Daarbij is het ook zeer belangrijk om (beeld)materiaal aan te leveren volgens onze specificaties. Bekijk de voorbeelden goed voordat je aanmeldt.

Waarom is dit belangrijk? Elk initiatief heeft het recht op goede exposure via onze kanalen. Met duidelijke input kunnen wij een mooi en inhoudelijk sterk verhaal maken, aangekleed met goed beeldmateriaal. Dit draagt bij aan het bereik van jullie initiatief en uiteindelijk ook aan het aantal stemmen voor de publieksprijs!

Neem gerust de tijd voor de aanmelding, je kunt het formulier onderaan tussentijds opslaan en binnen 30 dagen je aanmelding afronden. Heb je tussendoor vragen? Aarzel niet om ons te benaderen door te mailen naar info@actieleernetwerk.nl.

Meld je hier aan voor de Impactmakerprijs 2022 (opent binnenkort)