Actieleer TV

ALND2020 Dag 5: Finale Impactmaker-prijs 2020

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches

De hele week hebben deelnemers aan de digitale Actie Leer Netwerk Dagen 2020 kunnen stemmen op hun favoriet. Wordt het Aafje thuiszorg, huizen en zorghotels, Jeugdbescherming west of het Jeroen Bosch Ziekenhuis? U ziet het in deze video van de uitreiking van de Impactmaker-prijs 2020.

Juryvoorzitter Daniëlle Groothuis, verpleegkundige in Meander Medisch Centrum, en jurylid Conny Helder, bestuurder TanteLouise, maken de winnaar bekend en onthullen de Impactmaker 2020-Prijs.

Zij delen met Karin Luidens van het Actie Leer Netwerk en Jelle Boonstra van RegioPlus hun inzichten op basis van alle inzendingen en kijken hoe we daar in 2021 van kunnen leren.


Meer video’s vind je op ons YouTube-kanaal.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Actieleren
Inspiratiemagazine Actieleren: De kracht van gezamenlijkheid (artikel 2/4)

In het Inspiratiemagazine Actieleren gaan we dieper in op de kernelementen die bijdragen aan de succesfactoren van geslaagde initiatieven. In dit tweede artikel gaan we in op de kracht van gezamenlijkheid.

Lees meer
Podcast
Podcast: Rijndam Revalidatie over arbeidsmarktbeleid ook tijdens de coronapandemie

Revalidatie speelt een belangrijke rol bij de behandeling van coronapatiënten. Daarom hoog tijd om met een revalidatiecentrum te praten over arbeidsmarktbeleid tijdens deze pandemie. Wat houdt Rijndam Revalidatie bezig?

Lees meer
Koploper
Operatie Bezetting OK: Samen de personeelstekorten op de operatiekamer aanpakken

De Rotterdamse operatiekamers komen operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en recovery-verpleegkundigen tekort. Met Operatie Bezetting OK pakken Rotterdamse ziekenhuizen de personeelstekorten op de operatiekamer aan.

Lees meer