Actieleer TV

ALND2020 Dag 5: Finale Impactmaker-prijs 2020

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches

De hele week hebben deelnemers aan de digitale Actie Leer Netwerk Dagen 2020 kunnen stemmen op hun favoriet. Wordt het Aafje thuiszorg, huizen en zorghotels, Jeugdbescherming west of het Jeroen Bosch Ziekenhuis? U ziet het in deze video van de uitreiking van de Impactmaker-prijs 2020.

Juryvoorzitter Daniëlle Groothuis, verpleegkundige in Meander Medisch Centrum, en jurylid Conny Helder, bestuurder TanteLouise, maken de winnaar bekend en onthullen de Impactmaker 2020-Prijs.

Zij delen met Karin Luidens van het Actie Leer Netwerk en Jelle Boonstra van RegioPlus hun inzichten op basis van alle inzendingen en kijken hoe we daar in 2021 van kunnen leren.


Meer video’s vind je op ons YouTube-kanaal.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Koploper
Vernieuwend Werken in de Zorg: Vernieuwen en leren

Verbeterideeën afkomstig van de werkvloer in goede banen begeleiden en in praktijk brengen: dat is wat het initiatief Vernieuwend Werken in de Zorg probeert te doen. Lees hier meer over dit Koploper-initiatief.

Lees meer
Nieuws
Servicedocument maatwerkopleiding mbo-verpleegkundige voor zij-instromers

Op verzoek van ministerie OCW voert Kennispunt MBO twee projecten uit ter ondersteuning van mbo-scholen in het bieden van deze maatwerkopleidingen voor zij-instromers.

Lees meer
Agenda
Algemene Ledenvergadering WGV Zuid Holland Zuid (Besloten bijeenkomst)

Lees meer