Actieleer TV

ALND2020 Dag 5: Gezond en betekenisvol werken in de (ouderen)zorg

Thema's

Gezond werken

Branches

Ouderenzorg

Het bevorderen van gezond, betekenisvol werk en vitaal aan het werk blijven was afgelopen periode voor veel zorginstellingen een grote uitdaging. Zeker in de ouderenzorg waar door corona alle activiteiten, familiebezoek, etc. tot een halt kwamen. We bespraken het live op onze laatste dag van de Actie Leer Netwerk Dagen 2020. Kijk hieronder de uitzending terug.

In deze live podcast gaan Teun Toebes, hbo-verpleegkundige en werkzaam in het verpleeghuis waar hij ook woont, Anneke van Dixhoorn, programmamanager duurzame inzetbaarheid bij werkgeversvereniging Transvorm, en ambassadeur Gezond werken Annet de Lange in gesprek over Gezond en betekenisvol (door)werken in de zorg.

 

Meer video’s vind je op ons YouTube-kanaal.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Nieuws
Onderzoek leiding geven aan digitalisering

Als leidinggevende speel je een belangrijke rol in het verbeteren van de digitale vaardigheden van medewerkers. Maar wat is er nou nodig van de manager om de digitalisering succesvol te maken?

Lees meer
Nieuws
Meld je aan voor de Impactmakerprijs 2022!

Denk jij mee te werken aan het meest inspirerende en impactvolle arbeidsmarktproject in zorg en welzijn van 2022? Meld dan jullie initiatief aan voor de Impactmakerprijs 2022!

Lees meer