Actieleer TV

ALND2020 Dag 5: Gezond en betekenisvol werken in de (ouderen)zorg

Thema's

Gezond werken

Branches

Ouderenzorg

Het bevorderen van gezond, betekenisvol werk en vitaal aan het werk blijven was afgelopen periode voor veel zorginstellingen een grote uitdaging. Zeker in de ouderenzorg waar door corona alle activiteiten, familiebezoek, etc. tot een halt kwamen. We bespraken het live op onze laatste dag van de Actie Leer Netwerk Dagen 2020. Kijk hieronder de uitzending terug.

In deze live podcast gaan Teun Toebes, hbo-verpleegkundige en werkzaam in het verpleeghuis waar hij ook woont, Anneke van Dixhoorn, programmamanager duurzame inzetbaarheid bij werkgeversvereniging Transvorm, en ambassadeur Gezond werken Annet de Lange in gesprek over Gezond en betekenisvol (door)werken in de zorg.

 

Meer video’s vind je op ons YouTube-kanaal.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Actieleren
Inspiratiemagazine Actieleren: De kracht van gezamenlijkheid (artikel 2/4)

In het Inspiratiemagazine Actieleren gaan we dieper in op de kernelementen die bijdragen aan de succesfactoren van geslaagde initiatieven. In dit tweede artikel gaan we in op de kracht van gezamenlijkheid.

Lees meer
Podcast
Podcast: Rijndam Revalidatie over arbeidsmarktbeleid ook tijdens de coronapandemie

Revalidatie speelt een belangrijke rol bij de behandeling van coronapatiënten. Daarom hoog tijd om met een revalidatiecentrum te praten over arbeidsmarktbeleid tijdens deze pandemie. Wat houdt Rijndam Revalidatie bezig?

Lees meer
Nieuws
Vereniging Hogescholen komt met sectorplan ‘Gezond opleiden’

Omgaan met verandering en toekomstbestendige gezondheidszorgprofessionals opleiden. Bekijk de ambities van de sector die geformuleerd staan in het sectorplan 'Gezond opleiden'.

Lees meer