Actieleer TV

ALND2020 Dag 3: Verwelkomen zes nieuwe Koplopers

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches

Na afloop van iedere kennissessie zijn deelnemers waaronder Koplopers, experts en ervaringsdeskundigen in de gelegenheid om onder leiding van het Actie Leer Netwerk-team na te praten.

Vandaag benoemen we ook maar liefst zes nieuwe Koplopers. We verwelkomen hen bij het Koplopernetwerk, een netwerk van maar liefst 145 door VWS benoemde goede oplossingen voor het verbeteren van de arbeidsmarkt in zorg en welzijn.

Cécile Goebel, directeur Actieprogramma Werken in de Zorg van VWS verwelkomt de nieuwe Koplopers voor toelichting en vragen.

Meer video’s vind je op ons YouTube-kanaal.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Actieleren
Inspiratiemagazine Actieleren: De kracht van gezamenlijkheid (artikel 2/4)

In het Inspiratiemagazine Actieleren gaan we dieper in op de kernelementen die bijdragen aan de succesfactoren van geslaagde initiatieven. In dit tweede artikel gaan we in op de kracht van gezamenlijkheid.

Lees meer
Podcast
Podcast: Rijndam Revalidatie over arbeidsmarktbeleid ook tijdens de coronapandemie

Revalidatie speelt een belangrijke rol bij de behandeling van coronapatiënten. Daarom hoog tijd om met een revalidatiecentrum te praten over arbeidsmarktbeleid tijdens deze pandemie. Wat houdt Rijndam Revalidatie bezig?

Lees meer
Koploper
Operatie Bezetting OK: Samen de personeelstekorten op de operatiekamer aanpakken

De Rotterdamse operatiekamers komen operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en recovery-verpleegkundigen tekort. Met Operatie Bezetting OK pakken Rotterdamse ziekenhuizen de personeelstekorten op de operatiekamer aan.

Lees meer