Actieleer TV

ALND2020 Dag 3: Lea Bouwmeester over De vraag voor de oplossing

Thema's

Arbeidsinnovatie

Branches

Alle branches

Ambassadeur arbeidsinnovatie Lea Bouwmeester en Puck van Dijk verzorgen een interactief webinar over het stellen van de juiste vragen rondom zorgtechnologie. Want in een snel veranderende wereld zijn vragen (wellicht) het nieuwe antwoord. De kennis en antwoorden van vandaag kunnen morgen achterhaald zijn. Juist daarom is het stellen van vragen en daarmee vertragen om te reflecteren van groot belang. Vragen stellen aan jezelf, je team, je organisatie of aan de samenleving. Samen weten we meer, kunnen we meer en zijn we slimmer. Geen sessie over welke technologie behulpzaam kan zijn, maar een sessie over bevragen (onderzoeken)

Meer video’s vind je op ons YouTube-kanaal.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Actieleren
Inspiratiemagazine Actieleren: De kracht van gezamenlijkheid (artikel 2/4)

In het Inspiratiemagazine Actieleren gaan we dieper in op de kernelementen die bijdragen aan de succesfactoren van geslaagde initiatieven. In dit tweede artikel gaan we in op de kracht van gezamenlijkheid.

Lees meer
Podcast
Podcast: Rijndam Revalidatie over arbeidsmarktbeleid ook tijdens de coronapandemie

Revalidatie speelt een belangrijke rol bij de behandeling van coronapatiënten. Daarom hoog tijd om met een revalidatiecentrum te praten over arbeidsmarktbeleid tijdens deze pandemie. Wat houdt Rijndam Revalidatie bezig?

Lees meer
Koploper
Operatie Bezetting OK: Samen de personeelstekorten op de operatiekamer aanpakken

De Rotterdamse operatiekamers komen operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en recovery-verpleegkundigen tekort. Met Operatie Bezetting OK pakken Rotterdamse ziekenhuizen de personeelstekorten op de operatiekamer aan.

Lees meer