Actieleer TV

ALND2020 Dag 3: Lea Bouwmeester over De vraag voor de oplossing

Thema's

Arbeidsinnovatie

Branches

Alle branches

Ambassadeur arbeidsinnovatie Lea Bouwmeester en Puck van Dijk verzorgen een interactief webinar over het stellen van de juiste vragen rondom zorgtechnologie. Want in een snel veranderende wereld zijn vragen (wellicht) het nieuwe antwoord. De kennis en antwoorden van vandaag kunnen morgen achterhaald zijn. Juist daarom is het stellen van vragen en daarmee vertragen om te reflecteren van groot belang. Vragen stellen aan jezelf, je team, je organisatie of aan de samenleving. Samen weten we meer, kunnen we meer en zijn we slimmer. Geen sessie over welke technologie behulpzaam kan zijn, maar een sessie over bevragen (onderzoeken)

Meer video’s vind je op ons YouTube-kanaal.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Falend Vooruit
Universitair docent Gustaaf Bos: Buitenstaanders in een zorgsetting leren benutten

Gustaaf Bos, universitair docent, vertelt in deze Falend Vooruit podcast over Buitenstaanders in een zorgsetting leren benutten.

Lees meer
Blog
Impactmaker vertelt: Wilma van der Leeuw van Conforte Innovatielab

Een interview met impactmaker Wilma van der Leeuw van Koploperinitiatief Conforte Innovatielab. Lees over de beweging en impact.

Lees meer
Nieuws
Subsidieregeling Coronabanen in de Zorg 2022 opnieuw opgestart

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) start de subsidieregeling Coronabanen in de Zorg (COZO) opnieuw op.

Lees meer