Actieleer TV

ALND2020 Dag 2: Meer uren werken, roosterboosters en bewustwording met HPP

Thema's

Meer uren werken

Branches

Alle branches

Wieteke Graven, ambassadeur van het thema Meer Uren Werken, vertelt in de studio tijdens de Actie Leer Netwerk Dagen 2020 over wat er in een jaar tijd allemaal is gebeurd, en legt uit hoe Meer uren werken haalbaar is.

In drie korte sessies komen de waarde van contractuitbreiding aan bod met input van ’s Heerenloo, gevolgd door het onderwerp grotere contracten met een prettig rooster door o.a. Thebe.

Ken je de Roosterbooster al? Ten slotte leer je meer over bewustwording creëren en informeren van medewerkers met de ervaringsdeskundigen van de eerste pilot-organisatie Vierstroom. Zij praten je bij over communicatie, dialoogsessies en infopakketten.


Meer video’s vind je op ons YouTube-kanaal.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Actieleren
Inspiratiemagazine Actieleren: De kracht van gezamenlijkheid (artikel 2/4)

In het Inspiratiemagazine Actieleren gaan we dieper in op de kernelementen die bijdragen aan de succesfactoren van geslaagde initiatieven. In dit tweede artikel gaan we in op de kracht van gezamenlijkheid.

Lees meer
Podcast
Podcast: Rijndam Revalidatie over arbeidsmarktbeleid ook tijdens de coronapandemie

Revalidatie speelt een belangrijke rol bij de behandeling van coronapatiënten. Daarom hoog tijd om met een revalidatiecentrum te praten over arbeidsmarktbeleid tijdens deze pandemie. Wat houdt Rijndam Revalidatie bezig?

Lees meer
Nieuws
Vereniging Hogescholen komt met sectorplan ‘Gezond opleiden’

Omgaan met verandering en toekomstbestendige gezondheidszorgprofessionals opleiden. Bekijk de ambities van de sector die geformuleerd staan in het sectorplan 'Gezond opleiden'.

Lees meer