Actieleer TV

ALND2020 Dag 1: Rondetafelgesprek over deskundige medewerkers

Thema's

Beperken uitstroom Leven lang ontwikkelen

Branches

Onderwijs

Vanaf vandaag vind je verschillende lezingen en seminars van de Actie Leer Netwerk Dagen 2020 terug op ons YouTube-kanaal en deze website. Deel twee is een uitgebreid rondetafelgesprek van RegioPlus.

Tijdens de eerste dag van de Actie Leer Netwerk Dagen organiseerde RegioPlus een rondetafelgesprek over de toegankelijkheid van de arbeidsmarkt voor zorg en welzijn voor zij-instromers en mogelijkheden flexibeler om te gaan met opleidingen en diploma’s.

Jelle Boonstra, Donna Bongers Heynemann, Erna Laclé, Sander Baljé, Natalie Bommeljé en Han Dahlmans gingen onder leiding van Marijke Roskam met elkaar in gesprek, waarbij Actie Leer Netwerk ambassadeur op het thema Leven lang ontwikkelen, Marc van der Meer, een tussentijdse reflectie verzorgde.


Meer video’s vind je op ons YouTube-kanaal.

Deze uitzending is ook als podcast te beluisteren (55 minuten luistertijd):

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Actieleren
Inspiratiemagazine Actieleren: De kracht van gezamenlijkheid (artikel 2/4)

In het Inspiratiemagazine Actieleren gaan we dieper in op de kernelementen die bijdragen aan de succesfactoren van geslaagde initiatieven. In dit tweede artikel gaan we in op de kracht van gezamenlijkheid.

Lees meer
Podcast
Podcast: Rijndam Revalidatie over arbeidsmarktbeleid ook tijdens de coronapandemie

Revalidatie speelt een belangrijke rol bij de behandeling van coronapatiënten. Daarom hoog tijd om met een revalidatiecentrum te praten over arbeidsmarktbeleid tijdens deze pandemie. Wat houdt Rijndam Revalidatie bezig?

Lees meer
Koploper
Operatie Bezetting OK: Samen de personeelstekorten op de operatiekamer aanpakken

De Rotterdamse operatiekamers komen operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en recovery-verpleegkundigen tekort. Met Operatie Bezetting OK pakken Rotterdamse ziekenhuizen de personeelstekorten op de operatiekamer aan.

Lees meer