Actieleer TV

Actieleer TV 1 op 1 met Avans+ en ROC Rivor

Thema's

Leven lang ontwikkelen

Branches

Alle branches

Marieke Ebben is projectleider van een programma om zij-instromers, opstromers en andere mensen die heel graag aan de slag willen in Zorg en Welzijn op een toekomstproof manier op te leiden. Met de korte opleidingstrajecten van Avans+ en ROC Rivor kunnen de mensen vrijwel direct aan de slag om daarmee de arbeidsmarktvraagstukken op te lossen. Bekijk hier de 1 op 1 Actieleer TV gepresenteerd door Marijke Roskam.

Bekijk de video en ontdek wat deze Koploper gemeen heeft met Netflix of Spotify!

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Actieleren
Inspiratiemagazine Actieleren: De kracht van gezamenlijkheid (artikel 2/4)

In het Inspiratiemagazine Actieleren gaan we dieper in op de kernelementen die bijdragen aan de succesfactoren van geslaagde initiatieven. In dit tweede artikel gaan we in op de kracht van gezamenlijkheid.

Lees meer
Podcast
Podcast: Rijndam Revalidatie over arbeidsmarktbeleid ook tijdens de coronapandemie

Revalidatie speelt een belangrijke rol bij de behandeling van coronapatiënten. Daarom hoog tijd om met een revalidatiecentrum te praten over arbeidsmarktbeleid tijdens deze pandemie. Wat houdt Rijndam Revalidatie bezig?

Lees meer
Koploper
Operatie Bezetting OK: Samen de personeelstekorten op de operatiekamer aanpakken

De Rotterdamse operatiekamers komen operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en recovery-verpleegkundigen tekort. Met Operatie Bezetting OK pakken Rotterdamse ziekenhuizen de personeelstekorten op de operatiekamer aan.

Lees meer