Actieleer TV

1 op 1 met Suzanne Verdonschot: Opschalen van goede voorbeelden

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches

Met het Koplopernetwerk biedt Actie Leer Netwerk een scala van goede voorbeelden van arbeidsmarktvernieuwing waar zorg- en welzijnsorganisaties zich door kunnen laten inspireren. De Koplopers kunnen ook van elkaar leren natuurlijk. Om deze initiatieven verder te brengen maken wij graag gebruik van de kennis van dr. Suzanne Verdonschot. Zij doet sinds 2003 onderzoek naar manieren waarop mensen in organisaties kunnen bouwen aan vernieuwingen. Haar meest recente onderzoek gaat in op de vraag wat mensen kunnen doen om kleine doorbraken en geslaagde experimenten uit te bouwen tot een meer grootschalige beweging. Zij begeleidt mensen uit uiteenlopende organisaties, van fabriek tot zorginstelling, en van internationale retailorganisatie tot politie, bij het bouwen aan verbeteringen en innovaties in hun eigen werk. Daarnaast koppelt ze wetenschappelijke inzichten aan praktische tools voor de dagelijkse praktijk om het leren op een kennisproductieve manier vorm te geven.

Suzanne Verdonschot over het verbreden en verdiepen van geslaagde arbeidsmarktinitiatieven

In deze uitzending van Actieleer TV 1 op 1 praten we met haar over het verbreden en verdiepen van geslaagde arbeidsmarktinitiatieven in zorg en welzijn. Leer hoe je jouw initiatief kunt zien als een beweging en hoe je die je groter kunt laten groeien.

Heeft jouw organisatie dit jaar een impactvol project georganiseerd? Meld je dan aan voor de Impactmakerprijs 2021. Lees hier meer over de voorwaarden en hoe je je eenvoudig kunt aanmelden!

Bekijk hieronder de uitzending:

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen