Podcast

Rijndam Revalidatie over arbeidsmarktbeleid ook tijdens de coronapandemie

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches

Revalidatie speelt een belangrijke rol bij de behandeling van coronapatiënten. Daarom hoog tijd om met een revalidatiecentrum te praten over arbeidsmarktbeleid tijdens deze pandemie. Wat houdt Rijndam Revalidatie bezig? 

Rijndam is specialist in complexe revalidatievraagstukken. Ze volgen de ontwikkelingen op de voet, doen onderzoek en zijn een kweekvijver voor talent. Want ze geloven dat de balans tussen opleiden, onderzoeken en behandelen tot de beste zorg voor hun patiënten leidt.

Podcast Rijndam Revalidatie

In deze podcast onder leiding van Marijke Roskam praten we met Evelyn Lindeman-de Graaff, Voorzitter Raad van Bestuur, Alina de Groot, Verpleegkundig manager en Judith Barendregt-Dekker, Adviseur/coördinator Leren en ontwikkelen.

Er valt van hen wel veel te leren hoe visie, investeren en samenwerken (ook voor de langere termijn), goed gebruik van subsidies en experimenteren leidt tot mooie resultaten. Rijndam heeft een subsidie gekregen van het innovatieprogramma ZorgTech via InnovationQuarter. Aan dit programma doen organisaties mee die werken aan innovatieve technologische oplossingen om zorg dichter bij huis te brengen, zorgprofessionals te ondersteunen en/of regie op de eigen gezondheid te stimuleren. Wie meer wil weten over arbeidsmarktprojecten binnen de verpleging, onboarding en ‘switch to care’ van zij-instromers is deze podcast een ‘must hear’!

Luister de podcast hier:

 

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Nieuws
Servicedocument maatwerkopleiding mbo-verpleegkundige voor zij-instromers

Op verzoek van ministerie OCW voert Kennispunt MBO twee projecten uit ter ondersteuning van mbo-scholen in het bieden van deze maatwerkopleidingen voor zij-instromers.

Lees meer
Agenda
Algemene Ledenvergadering WGV Zuid Holland Zuid (Besloten bijeenkomst)

Lees meer
Agenda
Netwerkbijeenkomst HR, Opleiden en Recruitment

Lees meer