Podcast

Podcast: Rijndam Revalidatie over arbeidsmarktbeleid ook tijdens de coronapandemie

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches

Revalidatie speelt een belangrijke rol bij de behandeling van coronapatiënten. Daarom hoog tijd om met een revalidatiecentrum te praten over arbeidsmarktbeleid tijdens deze pandemie. Wat houdt Rijndam Revalidatie bezig? 

Rijndam is specialist in complexe revalidatievraagstukken. Ze volgen de ontwikkelingen op de voet, doen onderzoek en zijn een kweekvijver voor talent. Want ze geloven dat de balans tussen opleiden, onderzoeken en behandelen tot de beste zorg voor hun patiënten leidt.

Podcast Rijndam Revalidatie

In deze podcast onder leiding van Marijke Roskam praten we met Evelyn Lindeman-de Graaff, Voorzitter Raad van Bestuur, Alina de Groot, Verpleegkundig manager en Judith Barendregt-Dekker, Adviseur/coördinator Leren en ontwikkelen.

Er valt van hen wel veel te leren hoe visie, investeren en samenwerken (ook voor de langere termijn), goed gebruik van subsidies en experimenteren leidt tot mooie resultaten. Rijndam heeft een subsidie gekregen van het innovatieprogramma ZorgTech via InnovationQuarter. Aan dit programma doen organisaties mee die werken aan innovatieve technologische oplossingen om zorg dichter bij huis te brengen, zorgprofessionals te ondersteunen en/of regie op de eigen gezondheid te stimuleren. Wie meer wil weten over arbeidsmarktprojecten binnen de verpleging, onboarding en ‘switch to care’ van zij-instromers is deze podcast een ‘must hear’!

Luister de podcast hier:

 

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Actieleren
Inspiratiemagazine Actieleren: De kracht van gezamenlijkheid (artikel 2/4)

In het Inspiratiemagazine Actieleren gaan we dieper in op de kernelementen die bijdragen aan de succesfactoren van geslaagde initiatieven. In dit tweede artikel gaan we in op de kracht van gezamenlijkheid.

Lees meer
Koploper
Operatie Bezetting OK: Samen de personeelstekorten op de operatiekamer aanpakken

De Rotterdamse operatiekamers komen operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en recovery-verpleegkundigen tekort. Met Operatie Bezetting OK pakken Rotterdamse ziekenhuizen de personeelstekorten op de operatiekamer aan.

Lees meer
Nieuws
Vereniging Hogescholen komt met sectorplan ‘Gezond opleiden’

Omgaan met verandering en toekomstbestendige gezondheidszorgprofessionals opleiden. Bekijk de ambities van de sector die geformuleerd staan in het sectorplan 'Gezond opleiden'.

Lees meer