Nieuws
woensdag 4 augustus 2021

De kansen, bevindingen en praktijkvoorbeelden van zij-instroomtrajecten

Thema's

Arbeidsinnovatie

Branches

Alle branches

Tijdens de coronacrisis is gebleken dat er voldoende animo is vanuit medewerkers in andere sectoren om in de zorg te komen werken. Maar waar liggen kansen op het gebied van zij-instroomtrajecten? Wat is er al bekend over wat werkt en wat niet? Welke praktijkvoorbeelden zijn er van succesvolle zij-instroomtrajecten? Deze publicatie van Transvorm staat geheel in het teken van dit onderwerp, waar veel zorg- en welzijnsorganisaties dagelijks mee bezig zijn.

Publicatie zij-instroomtrajecten

Verschillende betrokkenen komen aan het woord over verschillende onderwerpen binnen zij-instroomtrajecten, zoals werving, begeleiding en samenwerking. De praktijkvoorbeelden die benoemd worden zijn gekoppeld aan bevindingen die uit onderzoeken naar voren komen. Met deze publicatie met praktijkvoorbeelden hoopt Transvorm te inspireren.

Koplopers als voorbeelden in de publicatie

In de publicatie staan verschillende Koplopers van het Actie Leer Netwerk . Zoals Apothekersassistent? Ja, natuurlijk!, Buddy’s in de zorg, Op STAP, Lefgozers en meer. Download de publicatie hieronder.

Bron: Transvorm

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Koploper
De Sallandse Praktijkleerroute: Vraag- en ervaringsgericht opleiden

Koploper de Sallandse Praktijkleerroute leidt studenten vraag- en ervaringsgericht op tot toekomstgerichte zorgprofessionals. Lees over hoe deze opleiding eruit ziet.

Lees meer
Agenda
Impactsymposium 2 december 2021

Actie Leer Netwerk organiseert weer haar jaarlijkse, landelijke evenement voor zorg en welzijn. Om je te inspireren delen Impactmakers hun lessen, tips en succes- en faalfactoren.

Lees meer