Nieuws
dinsdag 1 februari 2022

Vernieuwde website Zorg van Nu

Zorg van Nu heeft de website flink vernieuwd en uitgebreid met wegwijzers die zowel patiënten, mantelzorgers als zorgprofessionals de weg naar behulpzame slimme zorgoplossingen wijst. Deze wegwijzers zijn er voor verschillende aandoeningen en situaties. Er is door zorgprofessionals en patiënten/patiëntvertegenwoordigers meegedacht over de vragen in de wegwijzers.

Hoe werkt de wegwijzer?

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende digitale oplossingen, dat je al snel ‘de weg kwijt raakt’. De wegwijzers van Zorg van Nu helpen mensen daarom op weg om voor hen relevante oplossingen te ontdekken. Dat doen ze door de juiste vragen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan vragen als tegen welke zaken mensen aanlopen of waar ze hulp bij zouden willen. Voor zowel patiënten/cliënten, mantelzorgers en zorgprofessionals is het geschikt om tot inspiratie voor slimme zorgoplossingen te komen.

Wat is Zorg van Nu?

Zorg van Nu is een communicatieproject van het ministerie van VWS over slimme zorg en innovatie. Het doel is om ervaringen te delen over het gebruik van slimme zorgoplossingen en ze meer bekend te maken.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Nieuws
Servicedocument maatwerkopleiding mbo-verpleegkundige voor zij-instromers

Op verzoek van ministerie OCW voert Kennispunt MBO twee projecten uit ter ondersteuning van mbo-scholen in het bieden van deze maatwerkopleidingen voor zij-instromers.

Lees meer
Nieuws
Onderzoek leiding geven aan digitalisering

Als leidinggevende speel je een belangrijke rol in het verbeteren van de digitale vaardigheden van medewerkers. Maar wat is er nou nodig van de manager om de digitalisering succesvol te maken?

Lees meer
Nieuws
Meld je aan voor de Impactmakerprijs 2022!

Denk jij mee te werken aan het meest inspirerende en impactvolle arbeidsmarktproject in zorg en welzijn van 2022? Meld dan jullie initiatief aan voor de Impactmakerprijs 2022!

Lees meer