Nieuws
woensdag 22 december 2021

STZ-ziekenhuizen presenteert de Innovatiegids 2021

Thema's

Alle thema's

Branches

Ziekenhuizen

STZ-ziekenhuizen heeft een overzicht gemaakt van 92 innovaties door (zorg)professionals uit topklinische opleidingsziekenhuizen. De onderwerpen slim schalen en innovatie dichtbij stonden voor STZ-ziekenhuizen centraal bij het leveren van meerwaarde aan het zorglandschap in Nederland.

Innovatiegids

Met als doel om elkaar te inspireren en verder te helpen is deze gids opgesteld om de mooiste initiatieven onderling te delen. Deze initiatieven zijn de kandidaten die de selectie voor de STZ-innovatiechallenge 2021 niet hebben gehaald. Dit zijn stuk voor stuk goede voorbeelden die tóch uitgelicht moeten worden. Alleen de innovaties waar de innovator toestemming voor publicatie heeft gegeven, zijn te vinden in deze gids. De gids is ingedeeld in drie hoofdcategorieën:

  • Medisch-technische innovatie
  • Procesmatige innovatie
  • Sociale innovatie

Download de innovatiegids hieronder. Meer goede initiatieven? Bekijk onze Koplopers!

Bron: STZ-ziekenhuizen

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Nieuws
Regeldruk verminderen met [Ont]Regel de Zorg

Minister Conny Helder werkt aan het verminderen van administratieve regeldruk in de zorg met het programma [Ont]Regel de Zorg.

Lees meer
COVID-19
Subsidie om mentale vitaliteit van werkenden te versterken

ZonMw gaat in opdracht van ministeries van SZW en VWS met een programma de mentale vitaliteit te versterken voor werkenden, waaronder zorgmedewerkers. Dit doen zij via verschillende subsidierondes.

Lees meer
COVID-19
Vraag subsidie aan als werkgever om zorgmedewerkers met post-covidklachten in dienst ...

Deze subsidieregeling geeft werkgevers en werknemers in de zorg langer de tijd om te werken aan herstel en re-integratie.

Lees meer