Nieuws
maandag 13 december 2021

Stem nu op de Bewegingmaker van 2021!

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches

Tien inspirerende en impactvolle initiatieven zijn door de jury geselecteerd voor de Impactmakerprijs 2021. Zoals bekend kiest deze jury de Impactmaker van 2021. Het publiek kan stemmen op de Bewegingmaker van 2021 in zorg en welzijn. Breng vanaf vandaag je stem uit op één van de initiatieven die een positieve impact hebben gemaakt op medewerkers en de personeelstekorten in zorg en welzijn aanpakken.

Vanwege corona is het niet overal even goed mogelijk is geweest om impact te maken, de organisatie van de Impactmakerprijs wil graag recht doen aan alle inspanningen die door de sector zijn gedaan. Daarom is er naast de Impactmakerprijs dit jaar een aanmoedigingsprijs in het leven geroepen: de Bewegingmaker van 2021. Vanaf vandaag kun je je stem uitbrengen op het initiatief dat volgens jou de meeste beweging heeft weten te creëren om de personeelstekorten in zorg en welzijn terug te dringen, én dat de potentie heeft om een grote impact te maken voor een gezondere arbeidsmarkt in zorg en welzijn.

Genomineerden

Stem tot eind januari 2022 op een van de onderstaande genomineerden voor Bewegingmaker van 2021:

Alle organisaties hebben een prijs ontvangen voor de nominatie van hun waardevolle project of initiatief . Van links naar rechts op de foto: Hester Dijkstra-te Riet (projectleider en strategisch HR adviseur bij Reinaerde), Ariaantje Crowter (zorgcoördinator bij QuaRijn) en Karin Luidens (manager bij Actie Leer Netwerk).

Stem op de Bewegingmaker van 2021

Ook jij kunt stemmen op de organisatie die volgens jou de meeste beweging heeft weten te creëren. Over welk initiatief ben jij enthousiast? Breng direct je stem uit voor de aanmoedigingsprijs!
Stemmen

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Nieuws
Regeldruk verminderen met [Ont]Regel de Zorg

Minister Conny Helder werkt aan het verminderen van administratieve regeldruk in de zorg met het programma [Ont]Regel de Zorg.

Lees meer
COVID-19
Subsidie om mentale vitaliteit van werkenden te versterken

ZonMw gaat in opdracht van ministeries van SZW en VWS met een programma de mentale vitaliteit te versterken voor werkenden, waaronder zorgmedewerkers. Dit doen zij via verschillende subsidierondes.

Lees meer
COVID-19
Vraag subsidie aan als werkgever om zorgmedewerkers met post-covidklachten in dienst ...

Deze subsidieregeling geeft werkgevers en werknemers in de zorg langer de tijd om te werken aan herstel en re-integratie.

Lees meer