Nieuws
dinsdag 24 augustus 2021

Publicatie Vilans: Leren en verbeteren in de langdurige ouderenzorg

Thema's

Gezond werken Leven lang ontwikkelen

Branches

Ouderenzorg

Vilans onderzocht waarover volgens zorgmedewerkers in de ouderenzorg meer kennis moet komen, zodat zij hun werk beter kunnen uitvoeren. In een rapport zijn de top 10 kennisvragen samengesteld waarop onderzoek antwoord zou moeten geven. In een recente publicatie lichten zij één onderwerp toe: leren en verbeteren voor zorgmedewerkers in de ouderenzorg.

Leren en verbeteren in de langdurige ouderenzorg

In deze publicatie zijn verschillende onderwerpen onderzocht. Bijvoorbeeld wat er nodig is om een goed leerklimaat te creëren binnen zorgorganisaties in de ouderenzorg. Of hoe je een cultuur ontwikkelt en behoudt waarin constant wordt gewerkt aan kwaliteitsverbetering. Maar wat zijn de knelpunten? Wat moet onderzocht worden en welke kennis is juist nu al aanwezig? Dit lees je in de publicatie. Download deze en het rapport hieronder.

Bron: Vilans

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Koploper
De Sallandse Praktijkleerroute: Vraag- en ervaringsgericht opleiden

Koploper de Sallandse Praktijkleerroute leidt studenten vraag- en ervaringsgericht op tot toekomstgerichte zorgprofessionals. Lees over hoe deze opleiding eruit ziet.

Lees meer
Blog
Annet de Lange: Wandelend op zoek naar passende acties voor ingewikkelde vraagstukken...

Een blog van Annet de Lange over de impact van wandelen op het fysieke en mentale welzijn van zowel zorgverleners als herstellende patiënten en hoe je hier als organisatie aan kan bijdragen.

Lees meer