Nieuws
maandag 6 juli 2020

Nieuwe voortgangsbrief Juiste Zorg op de Juiste Plek

Thema's

Arbeidsinnovatie Beperken uitstroom Werken naar talent

Branches

Alle branches

In de onlangs verschenen voortgangsbrief over veranderbeweging De Juiste Zorg op de Juiste Plek focust Minister Van Rijn zich op de ondersteuningen, realiseringen en inwerkstellingen door het VWS-programma die samenwerkingen over de grenzen van zorgdomeinen trachten te versterken.

In de brief wordt specifiek stilgestaan bij regiobeelden die zorgpartijen samen hebben vervaardigd. Deze zijn een belangrijk fundament voor de domeinoverstijgende samenwerking en de vervolgstappen voor de komende tijd. Verder wordt er stilgestaan bij subsidieregeling JZOJP, de eerste kennisagenda van 24 juni jongstleden en de almaar groeiende community of practice.

Ook wordt er gesproken over een nieuwe aanbrekende fase, waarin focus moet komen te liggen op transformatie in de praktijk, implementatie en organiseerbaarheid. Ook lessen uit de coronacrisis kunnen van pas komen in deze nieuwe fase.

Bron afbeelding: VWS

Kamerbrief over Voortgangsbrief "De Juiste Zorg op de Juiste Plek"

Minister Van Rijn informeert de Tweede Kamer over de voortgangsbrief "De Juiste Zorg op de Juiste Plek" doen we samen.
Download de brief hier

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Koploper
Anders werken in de Zorg

Allemaal zelf het wiel uitvinden. Dat doen we dus niet bij Anders Werken in de Zorg. We – innovatieve organisaties in de ouderenzorg – sporen  kansrijke nieuwe technologieën op, testen ze in het klein bij één van...

Lees meer
Falend Vooruit
Falend Vooruit met een VR-bril

Falend Vooruit met een VR-bril Een tweede leven voor innovaties bij tanteLouise

Lees meer
Nieuws
E-learning Slimme Zorg van Nu

E-learning Slimme Zorg van Nu Wil jij wegwijs worden in zorgtechnologie, e-health en digitale zorg? Volg dan de e-learning van Zorg van Nu. Zorgverleners kunnen er 8 accreditatiepunten van V&VN mee verdienen.

Lees meer