Nieuws
donderdag 7 juli 2022

Meld je aan voor de Impactmakerprijs 2022!

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches

Denk jij mee te werken aan het meest inspirerende en impactvolle arbeidsmarktproject in zorg en welzijn van 2022? Dan hebben wij goed nieuws: je kunt nu jullie initiatief aanmelden voor de Impactmakerprijs 2022! Na de succesvolle editie 2021 zijn we weer terug met een vakjuryprijs én publieksprijs. Aanmelden kan tot 2 december 2022.

Jullie initiatief maakt kans op de Impactmakerprijs 2022

Hoe groot of klein het ook is, jullie initiatief kan zomaar van betekenis zijn voor veel meer organisaties in zorg en welzijn. Daarom vinden wij het belangrijk om de beste arbeidsmarktinitiatieven van 2022 een podium te bieden. Elke zorg- of welzijnsorganisatie maakt kans op het winnen van de Impactmakerprijs 2022.

Waarom aanmelden? Jullie behaalde successen worden als goed voorbeeld gedeeld met de gehele sector. Door de kennis en ervaring van jullie project te delen, leert de sector dat je ook anders kunt werken. Zo wordt werken in de zorg efficiënter en aantrekkelijker voor bestaande en toekomstige medewerkers.

Aarzel dus niet om jullie initiatief aan te melden vóór 2 december 2022. Wordt jullie initiatief genomineerd door de vakjury? Dan zorgen wij voor de landelijke en regionale bekendheid binnen de sector zorg en welzijn!
Impactmakerprijs 2022

De Impactmakerprijs win je niet zomaar

Er zijn een aantal belangrijke voorwaarden. Zo moeten door het initiatief bijvoorbeeld échte verbeteringen op de werkvloer zijn ontstaan én het moet goed vertaalbaar zijn naar andere organisaties. Bekijk hier alle criteria en voorwaarden.

Vakjury en publieksprijs

De vakjury bestaat dit jaar uit vier leden, geleid door de winnaar van de Impactmakerprijs 2021: Wilma van der Leeuw (Conforte Innovatielab). Zij toetsen op de criteria en selecteren op 2 februari 2023 maximaal tien inspirerende en impactvolle genomineerde initiatieven. Hieruit kiest de jury de winnaar van de Impactmakerprijs 2022. Het publiek mag voor de publieksprijs een eigen favoriet kiezen. Bekijk hier de vakjury van dit jaar.

Impactmakerprijs 2022

Deel de Impactmakerprijs 2022 met je netwerk

We hebben hetzelfde doel: de personeelstekorten in zorg en welzijn terugdringen. Dat kunnen we niet alleen. Het is belangrijk om je stem te laten horen en de Impactmakerprijs 2022 te delen met je collega’s, werkgever, familie en vrienden. Wij helpen je daar graag bij: download de Impactmakerprijs 2022 brochure en deel deze met je netwerk.
Download brochure

Trouwe partners Impactmakerprijs

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en RegioPlus zijn vanaf het begin trouwe partners van de Impactmakerprijs. Met het nieuwe programmaplan ‘Toekomstbestendige Arbeidsmarkt Zorg: Samen anders leren en werken’ pakt VWS de uitdagingen op die er liggen voor de arbeidsmarktaanpak in zorg en welzijn. RegioPlus en de daarbij aangesloten regionale werkgeversorganisaties hebben een missie: een optimaal functionerende regionale arbeidsmarkt in zorg en welzijn. De partners organiseren deze prijs vanuit hun gezamenlijke inspanningen voor een betere arbeidsmarkt.
Partners Impactmakerprijs 2022

Meld je aan voor de Impactmakerprijs 2022

Denk jij dat jullie initiatief het meest inspirerende en impactvolle arbeidsmarktproject in zorg en welzijn 2022 is? Meld je dan vóór 2 december 2022 aan voor de Impactmakerprijs 2022.
Meld je hier aan

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Nieuws
Servicedocument maatwerkopleiding mbo-verpleegkundige voor zij-instromers

Op verzoek van ministerie OCW voert Kennispunt MBO twee projecten uit ter ondersteuning van mbo-scholen in het bieden van deze maatwerkopleidingen voor zij-instromers.

Lees meer
Agenda
Algemene Ledenvergadering WGV Zuid Holland Zuid (Besloten bijeenkomst)

Lees meer
Agenda
Netwerkbijeenkomst HR, Opleiden en Recruitment

Lees meer