Nieuws
dinsdag 13 juli 2021

Meld je aan voor de E-healthmonitor

Thema's

Arbeidsinnovatie

Branches

Alle branches

In opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is de E-healthmonitor van start gegaan. In 2021 wordt onderzocht wat de stand van zaken is op het gebied van de digitale transitie van de zorg. Als zorgbestuurder, manager of staflid kan je meedoen aan het kwalitatieve onderzoek. Lees hier meer en meld je aan.

E-healthmonitor onderzoek

Er wordt een kwantitatief onderzoek uitgevoerd onder artsen, verpleegkundigen, paramedici, patiënten en zorgconsumenten. Het kwalitatieve onderzoek wordt verricht met zorgbestuurders, managers en stafleden via consultaties met focusgroepbijeenkomsten. Het doel is om inzicht te verwerven wat er vanuit bestuurlijk oogpunt nodig is om digitale zorg (nog) beter in te zetten.

Aanmelden

De focusgroepbijeenkomsten van 1,5 uur zullen online gehouden worden op:

    • 18 augustus
    • 26 augustus
    • 3 september

Er geldt een maximaal aantal deelnemers per groep. De gegevens worden anoniem verwerkt in een rapportage die aan het eind van het jaar opgeleverd wordt. Deelnemers kunnen de rapportage vooraf bekijken. Voor jouw deelname en beschikbare tijd word je gecompenseerd met een cadeaubon van € 50,-.

Ben je een zorgbestuurder, manager of staflid? Meld je dan via dit aanmeldformulier.

Vragen of opmerkingen

Voor vragen of opmerkingen kan je mailen naar ehealthmonitor@rivm.nl.

Plan van aanpak op hoofdlijnen

Meer informatie? Download de brochure E-healthmonitor 2021-2023 met de plan van aanpak op hoofdlijnen.
Download PDF

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Nieuws
De kansen, bevindingen en praktijkvoorbeelden van zij-instroomtrajecten

Transvorm komt met een publicatie over de kansen, bevindingen en praktijkvoorbeelden van zij-instroomtrajecten. Laat je inspireren en bekijk welke Koplopers in de publicatie staan!

Lees meer
Falend Vooruit
Buro StraksZ eigenaar Suzanne Verheijden: Basis digitale vaardigheden zijn geen keuze...

Een Falend Vooruit podcast met Suzanne Verheijden, eigenaar van Buro StraksZ, over waarom basis digitale vaardigheden in de zorg noodzakelijk zijn.

Lees meer
Actieleer TV
Nils van de Reijt, Paulien van der Meulen en André Walhout: Anders werken in de zorg

In deze uitzending vertellen Nils van de Reijt, Paulien van der Meulen en André Walhout over Koploperinitiatief Anders werken in de zorg: het opsporen van kansrijke technologieën om deze op grote schaal inzetten in de ...

Lees meer