Nieuws
woensdag 24 november 2021

COVID en gezond werken online inloopspreekuur

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches

Annet de Lange, ambassadeur van het Actie Leer Netwerk voor het thema gezond werken, denkt graag mee met HR-professionals van zorg- en welzijnsinstellingen in tijden van crisis, om in online intervisie vorm samen te kijken en nadenken over passende en praktische oplossingen die direct toepasbaar zijn.

Dit spreekuur is op dinsdagavond 30 november tussen 20.00 en 21.30 uur. Zoek je ondersteuning bij je COVID-gerelateerde arbeidsmarktvraagstukken? Meld je aan. Je ontvangt een Teams-uitnodiging voor het online spreekuur. Je kunt in het spreekuur blijven om te leren van andere vragen of alleen het antwoord op je eigen vraag bijwonen. Desgewenst herhalen we dit spreekuur.

Meld je aan voor het online inloopspreekuur

Het spreekuur is op dinsdagavond 30 november tussen 20.00 en 21.30 uur. Meld je aan via info@actieleernetwerk.nl.
Aanmelden

Nieuwe Handreiking HR en duurzame inzetbaarheid per direct beschikbaar

Annet de Lange heeft samen met andere onderzoekers van het lectoraat HRM van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en in co-creatie met HR-professionals uit zorg en welzijn een online handreiking ‘HR en duurzame inzetbaarheid’ ontwikkeld. Deze is mogelijk gemaakt met een subsidie van de VHPG Regio Oost. Om zorg- en welzijnsmedewerkers te steunen in deze zware tijden, stelt VHPG deze nieuwe handreiking over duurzame inzetbaarheid per direct beschikbaar.

Binnen zorg en welzijn is duurzame inzetbaarheid een belangrijk thema geworden. Het behouden van goede medewerkers binnen de organisatie of sector in zijn geheel is de komende tijd nog harder nodig om aan de zorgvraag te voldoen. Deze handreiking is ontwikkeld om HR-professionals extra handvatten te geven in de vorm van theorie, oefeningen, inspiratie en verbinding met andere collega’s over het thema duurzame inzetbaarheid. Klik hier voor de handreiking.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Nieuws
Regeldruk verminderen met [Ont]Regel de Zorg

Minister Conny Helder werkt aan het verminderen van administratieve regeldruk in de zorg met het programma [Ont]Regel de Zorg.

Lees meer
COVID-19
Subsidie om mentale vitaliteit van werkenden te versterken

ZonMw gaat in opdracht van ministeries van SZW en VWS met een programma de mentale vitaliteit te versterken voor werkenden, waaronder zorgmedewerkers. Dit doen zij via verschillende subsidierondes.

Lees meer
COVID-19
Vraag subsidie aan als werkgever om zorgmedewerkers met post-covidklachten in dienst ...

Deze subsidieregeling geeft werkgevers en werknemers in de zorg langer de tijd om te werken aan herstel en re-integratie.

Lees meer