COVID-19
dinsdag 21 juni 2022

Subsidie om mentale vitaliteit van werkenden te versterken

Thema's

Gezond werken

Branches

Alle branches

Door de coronapandemie hebben veel zorgmedewerkers hulp nodig om hun mentale vitaliteit te verbeteren. Dit kan komen door de hoge werkdruk, maar ook door langdurige gezondheidsklachten. ZonMw gaat in opdracht van ministeries van SZW en VWS met een programma de mentale vitaliteit te versterken voor werkenden, waaronder zorgmedewerkers. Dit doen zij via verschillende subsidierondes.

Subsidie innovatieve interventies

Brancheorganisaties, werkgevers, werkgeversorganisaties en werknemersorganisaties kunnen subsidie aanvragen voor het inzetten en evalueren van innovaties interventies op organisatieniveau. Deze interventies moeten bijdragen aan de mentale vitaliteit van werkenden. Bekijk deze subsidieoproep.

Subsidie geaccrediteerde professionals

Ook kunnen arbeidsmarkt-, opleidings- en ontwikkelfondsen, brancheorganisaties, organisaties voor zelfstandigen, werkgeversorganisaties en werknemersorganisaties diensten van geaccrediteerde professionals inhuren via vouchers. Bekijk deze subsidieoproep.

Bron: ZonMw

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Nieuws
Regeldruk verminderen met [Ont]Regel de Zorg

Minister Conny Helder werkt aan het verminderen van administratieve regeldruk in de zorg met het programma [Ont]Regel de Zorg.

Lees meer
COVID-19
Vraag subsidie aan als werkgever om zorgmedewerkers met post-covidklachten in dienst ...

Deze subsidieregeling geeft werkgevers en werknemers in de zorg langer de tijd om te werken aan herstel en re-integratie.

Lees meer
Agenda
Workshop Falend Vooruit tijdens Congres Gehandicaptenzorg #InZo2022

Meld je aan voor de workshop workshop Falend Vooruit tijdens het Congres Gehandicaptenzorg #InZo2022.

Lees meer