Nieuws
woensdag 24 februari 2021

Bied eerste hulp bij hoge werkdruk en verzuim

Thema's

Gezond werken

Branches

Alle branches

De druk op zorgmedewerkers is enorm en het verzuim in de zorgsector was in lange tijd niet zo hoog. Reden voor Stichting IZZ, FWG, PGGM, PGGM&CO, PFZW, Vernet en RvS om als onderzoekscoalitie de koppen bij elkaar te steken. Samen hebben zij op basis van onderzoeksdata het pamflet ‘Eerste hulp bij stijgend verzuim’ ontwikkeld.

Met het pamflet ‘Eerste hulp bij stijgend verzuim’ bieden zij werkgevers en werknemens handvatten, tips en succesfactoren die direct helpen om de werkdruk en het verzuim te verlagen. Op zo’n manier dat vanuit iedere laag van de organisatie direct beweging en actie mogelijk is. Want in tijden van drukte hoeft en kan niet alles tegelijk, vaak is klein beginnen al heel succesvol!

Bied daarom vandaag nog eerste hulp bij stijgend verzuim en download het pamflet hier.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Nieuws
Onderzoek leiding geven aan digitalisering

Als leidinggevende speel je een belangrijke rol in het verbeteren van de digitale vaardigheden van medewerkers. Maar wat is er nou nodig van de manager om de digitalisering succesvol te maken?

Lees meer
Nieuws
Meld je aan voor de Impactmakerprijs 2022!

Denk jij mee te werken aan het meest inspirerende en impactvolle arbeidsmarktproject in zorg en welzijn van 2022? Meld dan jullie initiatief aan voor de Impactmakerprijs 2022!

Lees meer