Nieuws
maandag 22 november 2021

Annulering Impactsymposium, nieuwe vorm Impactmakerprijs 2021

Wegens het toenemende aantal coronabesmettingen heeft Actie Leer Netwerk besloten het Impactsymposium (2 december 2021) te annuleren. Ter inspiratie en vanwege de inspanningen van de 29 inzenders worden de Impactmaker- en de Bewegingmakerprijs 2021 wel uitgereikt, echter in een aangepaste vorm en met een ander tijdspad.

Impactmakerprijs 2021

Belangrijke onderdelen van het Impactsymposium waren de presentaties van de tien genomineerden voor de Impactmaker– en Bewegingmakerprijs 2021 en de prijsuitreiking. Om deze prijzen toch te kunnen uitreiken, hebben V&VN, RegioPlus, het ministerie van VWS en Actie Leer Netwerk een nieuwe procedure en tijdspad opgezet.

Stemmen

De genomineerden voor de Impactmaker- en Bewegingmakerprijs 2021 worden 2 december bekendgemaakt. De jury kiest de Impactmaker 2021. Voor de Bewegingmakerprijs kan het publiek stemmen. Vanaf 14 december kun je uitgebreid online kennismaken met de tien inzendingen op www.actieleernetwerk.nl en daar tot eind januari 2022 stemmen op je favoriet. De winnaars worden te zijner tijd in een nader te bepalen wijze bekendgemaakt.

Kennis en inspiratie

In 2022 blijft Actie Leer Netwerk je vooralsnog kennis en inspiratie bieden via online evenementen waar organisaties hun succesvolle arbeidsmarktaanpak in zorg en welzijn graag met je delen. De eerstvolgende bijeenkomst is 27 januari. Je bent van harte welkom om deel te nemen. Meld je hier aan.

Volg onze nieuwsbrief en sociale media om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom nieuwe evenementen en de impactmakers van 2021.

Achtergrond Impactmakerprijs

De organisatoren van de Impactmakerprijs 2021 zijn het ministerie van VWS, Actie Leer Netwerk, RegioPlus en V&VN. VWS werkt met het actieprogramma Werken in de Zorg aan een toekomstbestendige arbeidsmarkt in zorg en welzijn. Actie Leer Netwerk ondersteunt het actieprogramma Werken in de Zorg. De aangesloten regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus hebben als missie het in balans brengen en houden van de regionale arbeidsmarkt voor de sector zorg en welzijn. Dit jaar is V&VN toegetreden tot de organisatie van deze prijs, die vorig jaar voor het eerst is uitgereikt. V&VN is met 105.000 leden de grootste beroepsvereniging van Nederland. V&VN is er voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten. De initiatiefnemers organiseren deze prijs vanuit hun gezamenlijke inspanningen om nu en in de toekomst voldoende tevreden en goed toegeruste medewerkers in zorg en welzijn te hebben.

Inzendingen en stemmen Impact- Bewegingmakerprijs 2021

De jury nomineert tien organisaties voor het winnen van de Impactmakerprijs 2021. Maak vanaf 14 december 2021 online kennis met de genomineerde organisaties. Breng jouw stem uit voor de Bewegingmaker van 2021 voor het winnen van de aanmoedigingsprijs.
Bekijk inzendingen

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Nieuws
Regeldruk verminderen met [Ont]Regel de Zorg

Minister Conny Helder werkt aan het verminderen van administratieve regeldruk in de zorg met het programma [Ont]Regel de Zorg.

Lees meer
COVID-19
Subsidie om mentale vitaliteit van werkenden te versterken

ZonMw gaat in opdracht van ministeries van SZW en VWS met een programma de mentale vitaliteit te versterken voor werkenden, waaronder zorgmedewerkers. Dit doen zij via verschillende subsidierondes.

Lees meer
COVID-19
Vraag subsidie aan als werkgever om zorgmedewerkers met post-covidklachten in dienst ...

Deze subsidieregeling geeft werkgevers en werknemers in de zorg langer de tijd om te werken aan herstel en re-integratie.

Lees meer