Agenda

Online workshop Het Potentieel Pakken: het enthousiasmeren van de organisatie rondom grotere contracten

Thema's

Meer uren werken

Branches

Alle branches

Van hoofd naar hart: het enthousiasmeren van de organisatie rondom grotere contracten

Op 17 juni van 9:30 tot 11.00 uur geeft Het Potentieel Pakken samen met Actie Leer Netwerk de online workshop ‘Van hoofd naar hart: het enthousiasmeren van de organisatie rondom grotere contracten’.

Raken in het hart
Hoewel een kwart van de zorgmedewerkers ervoor open staat om meer uren te werken, geeft bijna de helft van de door ons ondervraagde werknemers aan binnen hun organisatie zelden iets over dit onderwerp te horen. Contractuitbreiding kan dan ook best een lastig onderwerp zijn. Er heersen veel sterke meningen en opvattingen en het raakt snel aan de persoonlijke situatie van medewerkers. Daarom is het heel belangrijk om de juiste boodschappen, de juiste toon en de juiste woorden te kiezen in gesprekken en andere communicatie . Maar hoe zorg je dat je de organisatie niet alleen goed informeert, maar ook enthousiasmeert over contractuitbreiding? Mensen zijn alleen bereid tot verandering als ze er echt in geloven. Oftewel: hoe ga je van het hoofd naar het hart?

Aan de slag!
Tijdens deze workshop krijg je volop inspiratie en praktische tips & tricks. Over je doelgroepen en hoe je hen kunt bereiken. Over de essentiële bouwstenen van een boodschap die daadwerkelijk resoneert. Over de waarde van woorden. En tenslotte: hoe geef je de boodschap ‘smoel’ en laat je hem écht leven binnen de organisatie?

Aanmelden
Ben je HR-medewerker, -manager of andere geïnteresseerde in de zorg? Meld je dan nu aan via de site van het Actie Leer Netwerk. Na je aanmelding ontvang je een e-mail verzoek met de vergaderlink. Je kunt inloggen vanaf 09.15 uur, we starten om 09:30 uur. De sessie duurt tot 11.00 uur.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Inspiratie
Inspiratiemagazine Actieleren: Het fundament van informatie (artikel 4/4)

Met dit vierde en laatste artikel is het Inspiratiemagazine Actieleren compleet. Het laatste artikel gaat over het fundament van informatie. Veel leesplezier en experimenteer ze!

Lees meer
Nieuws
Kamerbrief steun- en herstelpakket

Ministers Blok, Hoekstra en Koolmees en staatssecretarissen Keijzer en Vijlbrief hebben op 27 mei de Kamerbrief steun- en herstelpakket 3e kwartaal 2021 uitgestuurd. In het pakket staat onder andere dat de tijdelijke maa...

Lees meer
Nieuws
Nanneke Jager is Sociaal Werker 2021

Op 26 mei is Nanneke Jager gekozen tot Sociaal Werker van het jaar 2021. Jager werkt voor het wijkteam van Wij Groningen en voor het Groningse multiculturele vrouwencentrum Jasmijn.

Lees meer