Agenda

Online workshop Stichting Potentieel Pakken: contractuitbreiding (2/2)

Thema's

Meer uren werken

Branches

Alle branches

Leer een inspirerend veranderverhaal op te stellen rondom contractuitbreiding

Uit het onderzoek van Stichting Het Potentieel Pakken begin dit jaar bleek dat een kwart van de zorgmedewerkers ervoor open staat meer uren te werken. Desalniettemin geeft 46 procent van de ondervraagde werknemers aan nooit een gesprek te hebben over hun contractgrootte.

Contractuitbreiding kan dan ook best een lastig onderwerp zijn. Het raakt snel aan de persoonlijke situatie van medewerkers, er heersen veel sterke meningen en opvattingen, en het is daarom heel belangrijk om in gesprekken en communicatie de juiste toon te raken.

Aan de slag!

Tijdens deze workshop deelt Stichting Het Potentieel Pakken haar perspectief op het belang van een inspirerend en overtuigend verhaal rondom grotere contracten: hoe ontwikkel je een verhaal voor jóuw organisatie dat resoneert met medewerkers? Je gaat aan de slag met het verhaal voor jullie organisatie en krijgt inspiratie over de manier waarop je dat verhaal kunt delen.

De workshop wordt gegeven door Stichting Het Potentieel Pakken en Karen Hofstede, senior adviseur Actie Leer Netwerk. Wieteke Graven, voorzitter van stichting Het Potentieel Pakken, is ambassadeur op het thema Meer uren werken bij Actie Leer Netwerk.

Voor wie?

Ben je een HR-medewerker, -manager of andere geïnteresseerde die vaak te maken krijgt met het thema beloning? Meld je dan nu aan!

Aanmelden

Meld je hieronder aan voor deze digitale sessie. Je ontvangt een e-mail verzoek met de vergaderlink. Je kunt inloggen vanaf 9.15 uur, we starten om 9.30 uur. De sessie duurt tot 11.00 uur.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Actieleren
Inspiratiemagazine Actieleren: De kracht van gezamenlijkheid (artikel 2/4)

In het Inspiratiemagazine Actieleren gaan we dieper in op de kernelementen die bijdragen aan de succesfactoren van geslaagde initiatieven. In dit tweede artikel gaan we in op de kracht van gezamenlijkheid.

Lees meer
Podcast
Podcast: Rijndam Revalidatie over arbeidsmarktbeleid ook tijdens de coronapandemie

Revalidatie speelt een belangrijke rol bij de behandeling van coronapatiënten. Daarom hoog tijd om met een revalidatiecentrum te praten over arbeidsmarktbeleid tijdens deze pandemie. Wat houdt Rijndam Revalidatie bezig?

Lees meer
Nieuws
Vereniging Hogescholen komt met sectorplan ‘Gezond opleiden’

Omgaan met verandering en toekomstbestendige gezondheidszorgprofessionals opleiden. Bekijk de ambities van de sector die geformuleerd staan in het sectorplan 'Gezond opleiden'.

Lees meer