Agenda

Uitgesteld – Themabijeenkomst Arbeidsinnovatie – i.s.m. samen Voor Betere Zorg (VBZ) en SIGRA

Thema's

Arbeidsinnovatie

Branches

Alle branches

Deze bijeenkomst is uitgesteld

Heb jij interesse in arbeidsmarktvernieuwing in zorg en welzijn? Sta jij open om van anderen te leren en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Kom dan op 7 april naar de themabijeenkomst van het Actie Leer Netwerk over Arbeidsinnovatie. De bijeenkomst staat in het teken van kennisdeling en leren van goede voorbeelden. Lea Bouwmeester – ambassadeur van het Actie Leer Netwerk op dit thema –  praat je bij over hoe arbeidsinnovatie kan helpen bij het aanpakken van personeelsuitdagingen.

Uiteraard is er volop ruimte om kennis te maken met bestaande en nieuwe Koplopers; met elkaar van gedachte te wisselen en te netwerken.

Vernieuwende arbeidsmarktinitiatieven

Daarnaast passeren innovatieve initiatieven de revue. Net als bij eerdere bijeenkomsten van het Actie Leer Netwerk is het ministerie van VWS aanwezig om nieuwe Koplopers welkom te heten.

Tijdens afzonderlijke sessies kom jij meer te weten over deze initiatieven die zich al in de praktijk hebben bewezen. Via inspirerende pitches krijg je meer informatie. Onder andere over welke uitdaging ze probeerden op te lossen. Waar ze tegenaan liepen. En hoe ze de doelstellingen hebben weten te realiseren.

Mensenwerk

Zorg en welzijn is mensenwerk. Het gaat er namelijk niet om óf iets werkt, maar voor en door wíe het werkt. Daarom ondersteunt het Actie Leer Netwerk de methode actieleren. Op 7 april kom je meer te weten over deze methode en hoe jij er je voordeel mee kunt doen.

Voor wie is deze bijeenkomst interessant?

  • Vernieuwers op het gebied van arbeidsmarktbeleid en strategisch HR-beleid in zorg en welzijn;
  • Bestuurders, managers, beleidsmakers en HR professionals;
  • RAAT projectleiders en vertegenwoordigers van relevante branche organisaties;
  • Iedereen die een bijdrage levert aan het oplossen van de personeelstekorten in zorg en welzijn.

Organisatie

Samen_Voor_Betere_Zorg_Actie_Leer_Netwerk_actieprogramma_Werken_in_de_Zorg SIGRA_Actie_Leer_Netwerk_actieprogramma_Werken_in_de_Zorg

Het Actie Leer Netwerk organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met de regionale werkgeversorganisaties samen Voor Betere Zorg (VBZ) en SIGRA.

Deze bijeenkomst is uitgesteld

 

 

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Agenda
Algemene Ledenvergadering WGV Zuid Holland Zuid (Besloten bijeenkomst)

Lees meer
Agenda
Netwerkbijeenkomst HR, Opleiden en Recruitment

Lees meer
Agenda
Gezondheidsfestival ‘Van zorg naar gezondheid in Noord Nederland’

Lees meer