Agenda

Online workshop Stichting Potentieel Pakken: contractuitbreiding (1/2)

Thema's

Meer uren werken

Branches

Alle branches

Het belang van beloning en het verschaffen van de juiste informatie

Uit het onderzoek van Stichting Het Potentieel Pakken bleek dat een kwart van de zorgmedewerkers ervoor open staat meer te werken. 70% van de respondenten geeft daarbij aan dat ‘financieel aantrekkelijk’ een belangrijke overweging is om dat ook daadwerkelijk te gaan doen en 83% van de medewerkers uit onze proeftuinen vindt het belangrijk om financieel onafhankelijk te zijn.

Desalniettemin komt het onderwerp beloning nauwelijks ter sprake en hebben maar weinig werknemers een goed inzicht in hun financiële situatie. Op basis van verkeerde informatie of onjuiste overtuigingen gaan ze er vaak (onterecht) vanuit dat meer werken niet loont.

Het verschaffen van de juiste informatie als het gaat om beloning, maar ook om andere aspecten die een rol spelen bij contractuitbreiding, is dan ook van groot belang.

Aan de slag

Tijdens onze workshop ga je zelf praktisch aan de slag met dit thema. Daarnaast leer je meer over de WerkUrenBerekenaar, een gebruiksvriendelijke tool waarmee werknemers zelf makkelijk kunnen uitrekenen hoeveel meer werken onder de streep oplevert, inclusief toeslagen en (heffings)kortingen.

De workshop zal gegeven worden door Stichting Het Potentieel Pakken en Karen Hofstede, senior adviseur Actie Leer Netwerk. Wieteke Graven, voorzitter van stichting Het Potentieel Pakken, is ambassadeur op het thema Meer uren werken bij Actie Leer Netwerk.

Voor wie?

Ben je een HR-medewerker, -manager of andere geïnteresseerde die vaak te maken krijgt met het thema beloning? Meld je dan nu aan!

Aanmelden

Meld je hieronder aan voor deze digitale sessie. Je ontvangt een e-mail verzoek met de vergaderlink. Je kunt inloggen vanaf 13.15 uur, we starten om 13.30 uur. De sessie duurt tot 15.00 uur.

 

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
COVID-19
Vraag subsidie aan als werkgever om zorgmedewerkers met post-covidklachten in dienst ...

Deze subsidieregeling geeft werkgevers en werknemers in de zorg langer de tijd om te werken aan herstel en re-integratie.

Lees meer
Agenda
Workshop Falend Vooruit tijdens Congres Gehandicaptenzorg #InZo2022

Meld je aan voor de workshop workshop Falend Vooruit tijdens het Congres Gehandicaptenzorg #InZo2022.

Lees meer
Blog
Suzanne Verdonschot over het belang van impactonderzoek bij innovatieve initiatieven

Op 2 juni gaf Suzanne Verdonschot een interactieve sessie over Impactonderzoek. Want als je weet wat je beweegt, kun je dit versterken.

Lees meer