Agenda

Landelijke Koploperbijeenkomst; leren van arbeidsmarktvernieuwers

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches

Op donderdag 16 maart 2023 organiseert Actie Leer Netwerk voorafgaand aan het Impactsymposium een landelijke Koploperbijeenkomst waar je tijdens korte pitches kunt leren van arbeidsmarktvernieuwers. Voor iedereen die geïnteresseerd is in bewezen oplossingen die bijdragen tot het oplossen van het personeelstekort in zorg en welzijn.

Naast eerder door het ministerie van VWS benoemde bewezen goede voorbeelden van arbeidsmarktvernieuwing in zorg en welzijn, worden er deze ochtend ook vijf nieuwe Koplopers benoemd. Zij pitchen hun projecten en vertellen je wat én vooral ook hoe zij hun projecten hebben georganiseerd. Je hoort hun succes- én hun faalfactoren! Benieuwd wie die nieuwe Koplopers zijn? Blijf ons op sociale media volgen!

Voor wie is deze Koploperbijeenkomst interessant?

Deze Koploperbijeenkomst is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met het verbeteren van de arbeidsmarkt in zorg en welzijn. Dus ben jij:

  • Vernieuwer op het gebied van arbeidsmarktbeleid en strategisch HR-beleid uit zorg en welzijn;
  • Bestuurder, manager, beleidsmaker of hr-, onderwijs- of zorg- en welzijnsprofessional;
  • Projectleider of vertegenwoordiger van werkgevers-, werknemers-, beroeps- of brancheorganisatie;
  • Iemand die een bijdrage levert of wil leveren aan het oplossen van het personeelstekort in zorg en welzijn;
  • Koploper of iemand die Koploper wil worden? Meld je dan aan, deelname is kosteloos. En neem je bestuurder of collega mee (graag wel apart aanmelden).

Aanmelden

De inloop van de Koploperbijeenkomst is vanaf 10.00 uur en de bijeenkomst start om 10.30 uur. Om 13.00 uur is de bijeenkomst afgelopen en is er een lunch beschikbaar, geef in het formulier aan of je hier gebruik van wilt maken.

Aansluitend organiseert Actie Leer Netwerk het Impactsymposium, waar de Impactmakerprijs 2022 wordt uitgereikt. Na afloop van de Koploperbijeenkomst kun je live op locatie stemmen op jouw favoriet voor de Publieksprijs! Meld je apart voor het Impactsymposium aan via deze link. Ook aan het symposium zijn geen kosten voor deelname verbonden.

Meld je hieronder aan voor de landelijke Koploperbijeenkomst.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen