Agenda

Koplopercafé – online netwerkborrel 24 juni

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches
Het Actie leer Netwerk ‘zoemt’ de zomer in met het Koplopernetwerk. Alle partijen die deelnemen in de goede voorbeelden die je op deze site kunt vinden nodigen we van harte uit voor een digitale zomerborrel. Tijdens deze borrel kun je uitgebreid netwerken met organisaties in je regio en daarbuiten en in je branche of daarbuiten. Ontmoeten staat centraal tijdens deze sessies. Onze beleidsadviseurs stellen je graag voor aan interessante partijen. Meld je hieronder aan. Je ontvangt een Outlookverzoek met de link voor de zomerborrel. Geef bij het aanmelden het adres op waar we je iets toe kunnen sturen dat bij deze sessie past.

 

Stuur deze informatie door naar alle partners in jullie Koploperinitiatief!

 

Een tweede Koplopercafé volgt in het najaar.

 

Meld je aan!

Meld je hieronder aan voor deze digitale borrel. Je ontvangt een e-mail verzoek met de vergaderlink. We starten om 16.00 uur. De borrel duurt tot 17.00 uur.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Actieleren
Inspiratiemagazine Actieleren: De kracht van gezamenlijkheid (artikel 2/4)

In het Inspiratiemagazine Actieleren gaan we dieper in op de kernelementen die bijdragen aan de succesfactoren van geslaagde initiatieven. In dit tweede artikel gaan we in op de kracht van gezamenlijkheid.

Lees meer
Podcast
Podcast: Rijndam Revalidatie over arbeidsmarktbeleid ook tijdens de coronapandemie

Revalidatie speelt een belangrijke rol bij de behandeling van coronapatiënten. Daarom hoog tijd om met een revalidatiecentrum te praten over arbeidsmarktbeleid tijdens deze pandemie. Wat houdt Rijndam Revalidatie bezig?

Lees meer
Koploper
Operatie Bezetting OK: Samen de personeelstekorten op de operatiekamer aanpakken

De Rotterdamse operatiekamers komen operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en recovery-verpleegkundigen tekort. Met Operatie Bezetting OK pakken Rotterdamse ziekenhuizen de personeelstekorten op de operatiekamer aan.

Lees meer