Agenda

Koplopercafé – online netwerkborrel 24 juni

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches

Het Actie Leer Netwerk begint de zomer goed met een online netwerkborrel, samen met het Koplopernetwerk. Tijdens deze borrel kun je uitgebreid netwerken met organisaties in je regio en branche of daarbuiten. Van 15.30 tot 17.00 uur staat ontmoeten centraal. Onze beleidsadviseurs stellen je graag voor aan interessante partijen. Dus meld je aan. Deel kennis, fouten en tips met elkaar. Leer de mensen kennen achter de initiatieven. Bouw aan je netwerk. En er worden ook nog nieuwe Koplopers benoemd.

Interessant? Stuur deze informatie door naar alle partners van jullie Koploperinitiatief. Je kan daarvoor deze pagina doorsturen, of de Koplopercafé poster downloaden.

Aanwezige Koplopers

Er zijn ook nieuwe Koplopers aanwezig die worden benoemd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport:

  • Het Radboudumc is een van de aanwezige Koplopers. Zij werken aan de missie ‘zorg dicht bij de patiënt als het kan, verder weg als het moet’. Om hieraan bij te dragen werken zij sinds 2014 aan de implementatie en optimalisatie van onder andere videoconsulten. Deze werkzaamheden zijn in een stroomversnelling geraakt. De online consulten stegen van 50 naar 6.000 per maand.

Meld je aan!

Meld je hieronder aan voor deze digitale borrel. Je ontvangt een e-mail verzoek met de vergaderlink. We starten om 15.30 uur. De borrel duurt tot 17.00 uur. Geef bij het aanmelden het adres op waar we je iets kunnen toesturen wat past bij deze sessie.

Koplopercafé poster

Een zomerse netwerkborrel is natuurlijk leuker met ze allen. Nodig alle partners van jullie Koploperinitiatief uit met onze poster!
Download Koplopercafé poster

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Koploper
MBOHup: Een zetje in de zorg

Niet taal- en digitaal vaardig maar toch een duurzame loopbaan in de zorg? Kandidaten van Koploper MBOHup krijgen deze kans, bijvoorbeeld als GGD preventiemedewerker.

Lees meer
Falend Vooruit
Strategisch innovator Joël Bax: Het WOW-moment voorbij

Joël Bax vertelt in de Falend Vooruit podcast over een op papier strategisch, creatief en methodisch sterk plan. "Maar wanneer gaan we starten", was de vraag.

Lees meer
Blog
Aukje Nauta: Theatervoorstelling maakt werk(on)geluk bespreekbaar

In deze blog van Aukje Nauta, ambassadeur Beperken Uitstroom, vol lof over de theatervoorstelling 'De Hartkamers van Eva'.

Lees meer