Agenda

Koplopercafé – online netwerkborrel 24 juni

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches

Het Actie Leer Netwerk begint de zomer goed met een online netwerkborrel, samen met het Koplopernetwerk. Tijdens deze borrel kun je uitgebreid netwerken met organisaties in je regio en branche of daarbuiten. Van 15.30 tot 17.00 uur staat ontmoeten centraal. Onze beleidsadviseurs stellen je graag voor aan interessante partijen. Dus meld je aan. Deel kennis, fouten en tips met elkaar. Leer de mensen kennen achter de initiatieven. Bouw aan je netwerk. En er worden ook nog nieuwe Koplopers benoemd.

Interessant? Stuur deze informatie door naar alle partners van jullie Koploperinitiatief. Je kan daarvoor deze pagina doorsturen, of de Koplopercafé poster downloaden.

Aanwezige Koplopers

Er zijn ook nieuwe Koplopers aanwezig die worden benoemd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport:

  • Hoe kom je aan een eerste baan in de zorg als je nog onzeker bent over jouw kwaliteiten en nog moeite hebt met het vinden van het juiste werkritme? MBOHup zet zich met verschillende partners in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam in de zorg aan de slag te laten gaan.
  • De zorg is een krapte sector. En het omscholen naar de zorg verloopt niet altijd vlekkeloos. FastSwitch is een landelijk platform voor innovatieve cross-sectorale omscholingstrajecten. In september starten zij met een pilot in de zorg met 40 switchers en 11 aangesloten werkgevers uit de regio.
  • Het Radboudumc werkt aan de missie ‘zorg dicht bij de patiënt als het kan, verder weg als het moet’. Om hieraan bij te dragen werken zij sinds 2014 aan de implementatie en optimalisatie van onder andere videoconsulten. Deze werkzaamheden zijn in een stroomversnelling geraakt. De online consulten stegen van 50 naar 6.000 per maand.

Meld je aan!

AANMELDING IS GESLOTEN! Meld je hieronder aan voor deze digitale borrel. Je ontvangt een e-mail verzoek met de vergaderlink. We starten om 15.30 uur. De borrel duurt tot 17.00 uur. Geef bij het aanmelden het adres op waar we je iets kunnen toesturen wat past bij deze sessie..

Koplopercafé poster

Een zomerse netwerkborrel is natuurlijk leuker met ze allen. Nodig alle partners van jullie Koploperinitiatief uit met onze poster!
Download Koplopercafé poster

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Nieuws
Servicedocument maatwerkopleiding mbo-verpleegkundige voor zij-instromers

Op verzoek van ministerie OCW voert Kennispunt MBO twee projecten uit ter ondersteuning van mbo-scholen in het bieden van deze maatwerkopleidingen voor zij-instromers.

Lees meer
Agenda
Algemene Ledenvergadering WGV Zuid Holland Zuid (Besloten bijeenkomst)

Lees meer
Agenda
Netwerkbijeenkomst HR, Opleiden en Recruitment

Lees meer