Agenda

De impact versterken van jouw initiatief

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches

Samen met de inzenders in zorg en welzijn van de Impactmakerprijs 2020 én 2021 bouwen aan een aantrekkelijke werkomgeving, of experimenteren met een nieuwe methode om met collega’s en bestuurders anders te werken. Het zijn prachtige voorbeelden van innovatieve initiatieven waar jullie als impactmakers in de zorg aan werken. Jullie initiatief heeft energie opgeleverd en er zijn positieve resultaten merkbaar. Dan is het nu relevant om de vraag te stellen hoe je de beweging kunt uitbouwen. Zodat ook collega’s uit andere teams of organisaties enthousiast worden om mee te gaan doen. Eén van de manieren waarop je dit kunt doen is door de impact te onderzoeken.

Impactonderzoek helpt antwoord te geven op vragen zoals: hoe werken onze interventies door in het dagelijkse werk? Welke resultaten levert dit op voor onze organisatie en de zorg als geheel? Actie Leer Netwerk nodigt jou en collega-impactmakers van jullie initiatief exclusief uit voor deze interactieve lezing van Suzanne Verdonschot. Zij gaat in haar lezing in op een pragmatische methode om deze impact te onderzoeken. En ze deelt haar ervaring met impactonderzoek in de praktijk. Vervolgens ga je praktisch aan de slag met het maken van een eigen impactmap van jouw eigen initiatief. Natuurlijk is er ook ruimte om te netwerken met je collega’s uit zorg en welzijn. Misschien is hun initiatief uitstekend geschikt om impact te maken in jouw organisatie!

Over Suzanne Verdonschot


Dr Suzanne Verdonschot werkt als onderzoeker en adviseur bij Kessels & Smit, The Learning Company. Ze promoveerde in 2009 op een onderzoek naar het leren in innovatiepraktijken. Zij begeleidt organisaties bij hun innovatievragen en is auteur van enkele tientallen publicaties op de domeinen leren en innoveren, nieuwsgierigheid, ontwerpgericht- en waarderend onderzoek. Haar nieuwste boek gaat over Impactonderzoek. De afgelopen jaren werkte ze al samen met Actie Leer Netwerk om het Koplopernetwerk te faciliteren als lerend netwerk.

Extra, om je vooraf te verdiepen:

Als je zin hebt om nu al wat te leren over impact….

Aanmelden

Meld je hieronder aan voor de interactieve lezing van Suzanne Verdonschot op 2 juni van 9.30 tot 12.00 uur. Via de mail ontvang je nog een zoomlink voorafgaand aan de sessie.

Deze sessie van Actie Leer Netwerk is voor organisaties die zich hebben aangemeld voor de Impactmakerprijs 2020 én 2021 en anderen die hiervoor interesse hebben.

Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Meld je hier aan.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Falend Vooruit
Universitair docent Gustaaf Bos: Buitenstaanders in een zorgsetting leren benutten

Gustaaf Bos, universitair docent, vertelt in deze Falend Vooruit podcast over Buitenstaanders in een zorgsetting leren benutten.

Lees meer
Blog
Impactmaker vertelt: Wilma van der Leeuw van Conforte Innovatielab

Een interview met impactmaker Wilma van der Leeuw van Koploperinitiatief Conforte Innovatielab. Lees over de beweging en impact.

Lees meer
Nieuws
Subsidieregeling Coronabanen in de Zorg 2022 opnieuw opgestart

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) start de subsidieregeling Coronabanen in de Zorg (COZO) opnieuw op.

Lees meer