Agenda

Impactsymposium 2 december 2021

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches

Op donderdag 2 december organiseert Actie Leer Netwerk weer haar jaarlijkse, landelijke evenement voor zorg en welzijn. Door de coronacrisis is de arbeidsmarkt in deze sector nog verder onder druk komen te staan. Om je te inspireren zetten we tien organisaties in de ‘spotlight’ tijdens het Impactsymposium. Deze organisaties hebben zich bewezen met hun aanpak van het personeelstekort en hebben het afgelopen jaar impact gemaakt op de werkvloer.

Wie zijn deze impact- en bewegingmakers?

Dit zijn de organisaties die zich hebben aangemeld voor de Impactmakerprijs 2021. Onze jury nomineert de beste tien voor het verzorgen van pitches tijdens het Impactsymposium op 2 december. Op 16 november is bekend wie dit zijn. Alle inzendingen vind je hier. Je kunt jouw organisatie tot 1 november aanmelden. Als deelnemer aan het symposium kun jij straks stemmen op de organisatie die volgens jou de meeste beweging op de arbeidsmarkt heeft weten te creëren.

Wat mag je 2 december van ons verwachten?

Onder de bezielende leiding van presentator Marijke Roskam delen de Impactmakers hun lessen, tips en succes- en faalfactoren in twee sessies. Diverse thema’s komen aan bod, we zoomen in op modern werkgeverschap en anders werken.

Voor wie is dit symposium interessant?

Het Impactsymposium van Actie Leer Netwerk is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met het verbeteren van de arbeidsmarkt in zorg en welzijn. Dus ben jij:

  • Een vernieuwer op het gebied van arbeidsmarktbeleid en strategisch HR-beleid uit zorg en welzijn;
  • Bestuurder, manager, beleidsmaker of HR-professional;
  • (RAAT-)projectleider, vertegenwoordiger van een brancheorganisatie of andere stakeholder;
  • Iemand die een bijdrage aan het oplossen van de personeelstekorten in zorg en welzijn wil leveren?

Dan is het Impactsymposium interessant voor jou. Zet het evenement in je agenda, meld je aan en stuur het door aan je collega’s.

De Impactsymposium pagina

We hebben een speciale pagina ingericht voor de Impactsyposium van 2 december 2021. Hier vind je meer informatie over het programma, de masterclass, de locatie, de Impactmakerprijs. Meld je hier aan!
Ga naar Impactsymposium

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Koploper
De Sallandse Praktijkleerroute: Vraag- en ervaringsgericht opleiden

Koploper de Sallandse Praktijkleerroute leidt studenten vraag- en ervaringsgericht op tot toekomstgerichte zorgprofessionals. Lees over hoe deze opleiding eruit ziet.

Lees meer
Blog
Annet de Lange: Wandelend op zoek naar passende acties voor ingewikkelde vraagstukken...

Een blog van Annet de Lange over de impact van wandelen op het fysieke en mentale welzijn van zowel zorgverleners als herstellende patiënten en hoe je hier als organisatie aan kan bijdragen.

Lees meer