Agenda

Finale Impactmakerprijs 2021: inschrijving gesloten

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches

Op 9 februari 2022 worden de Impactmakerprijs en de Bewegingmakerprijs uitgereikt! Uit de tien genomineerden heeft de jury de winnaar van de Impactmakerprijs 2021 gekozen. Het publiek heeft duizenden stemmen uitgebracht, het initiatief met de meeste stemmen ontvangt de Bewegingmakerprijs 2021.

Dit evenement staat onder leiding van Marijke Roskam. De uitreiking van de prijzen wordt verzorgd door de secretaris-generaal van het ministerie van VWS, Marcelis Boereboom. De winnaars zijn een voorbeeld van arbeidsmarktvernieuwing in zorg en welzijn voor velen, dus meld je aan en laat je inspireren door hun goede voorbeelden.

 

INSCHRIJVING GESLOTEN

 

Wat zijn de impactmaker- en Bewegingmakerprijs?

Het zijn prijzen voor zorg- en welzijnsorganisaties die het afgelopen jaar een positieve bijdrage hebben geleverd aan het terugdringen van de personeelstekorten in zorg en welzijn. Om genomineerd te worden moet er echte, structurele impact gemaakt zijn op of voor de werkvloer. De tien genomineerde organisaties hebben voorbeelden ingediend die goed vertaalbaar zijn naar andere zorg- en welzijnsorganisaties en willen hun kennis en ervaring graag delen.

Lees hier welke tien initiatieven genomineerd zijn voor deze prijs.

De Impactmakerprijs is een prijs die Actie Leer Netwerk jaarlijks uitreikt in samenwerking met RegioPlus, V&VN en het ministerie van VWS. Marcelis Boereboom, secretaris-generaal VWS, reikt de prijzen uit en kijkt uit naar deze online ontmoeting met de impactmakers: “De uitdagingen op de arbeidsmarkt in zorg en welzijn vragen om creatieve oplossingen. Veel organisaties laten zien dat arbeidsmarktvernieuwing goed mogelijk is. Deze prijs zet het meest inspirerende en impactvolle traject in het zonnetje. Hopelijk worden andere organisaties geïnspireerd om hun creativiteit ten volle te benutten!”.

Impactmakerprijs 2021 pagina

Meer weten over de Impactmaker- en Bewegingmakerprijs, over de criteria en voorwaarden, de jury die de prijs uitreikt of de editie van vorig jaar? Bekijk de Impactmakerprijs 2021 pagina!
Ga naar Impactmakerprijs 2021

Initiatiefnemers

De organisatoren van de Impactmakerprijs 2021 zijn het ministerie van VWS, V&VN, RegioPlus en Actie Leer Netwerk. VWS werkt met het actieprogramma Werken in de Zorg aan een toekomstbestendige arbeidsmarkt in zorg en welzijn. Actie Leer Netwerk ondersteunt het actieprogramma Werken in de Zorg. De aangesloten regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus hebben als missie het in balans brengen en houden van de regionale arbeidsmarkt voor de sector zorg en welzijn. De initiatiefnemers organiseren deze prijs vanuit hun gezamenlijke inspanningen om nu en in de toekomst voldoende tevreden en goed toegeruste medewerkers in zorg en welzijn te hebben. Dit jaar is V&VN toegetreden tot de organisatie van deze prijs. V&VN is met 105.000 leden in zorg en welzijn de grootste beroepsvereniging van Nederland.

Aanmelden

Meld je hieronder aan voor deze digitale finale. Je ontvangt een e-mail verzoek met de vergaderlink. De finale is van 15.00 uur tot 16.00 uur en vindt plaats in Zoom.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Falend Vooruit
Universitair docent Gustaaf Bos: Buitenstaanders in een zorgsetting leren benutten

Gustaaf Bos, universitair docent, vertelt in deze Falend Vooruit podcast over Buitenstaanders in een zorgsetting leren benutten.

Lees meer
Blog
Impactmaker vertelt: Wilma van der Leeuw van Conforte Innovatielab

Een interview met impactmaker Wilma van der Leeuw van Koploperinitiatief Conforte Innovatielab. Lees over de beweging en impact.

Lees meer
Nieuws
Subsidieregeling Coronabanen in de Zorg 2022 opnieuw opgestart

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) start de subsidieregeling Coronabanen in de Zorg (COZO) opnieuw op.

Lees meer