Agenda

Arbeidsmarktvernieuwing in zorg en welzijn – Leer in 2 uur over 12 nieuwe impactvolle initiatieven

Thema's

Alle thema's

Hoe kom je aan voldoende mensen die willen werken in de gehandicaptenzorg? Hoe zorg je dat mensen blijven? Deze vragen houden ons allen op dit moment bezig. Actie Leer Netwerk neemt de leden van VGN en van Kennisplatform EVB+ mee in actuele goede voorbeelden op gebied van arbeidsmarktvernieuwing in zorg en welzijn.

Het ministerie van VWS heeft in 2022 bewezen en impactvolle goede voorbeelden van arbeidsmarktvernieuwing binnen zorg- en welzijn benoemd tot Koploper. Deze initiatieven gaan over meer en veelzijdig(er) opleiden, beter werven, gezond blijven werken, opschalen van innovaties en anders werken. Het Actie Leer Netwerk heeft een selectie gemaakt van de goede voorbeelden van 2022.

Programma

Op 24 januari deelt het Actie Leer Netwerk de selectie van 12 Koplopers van 2022 door kort en krachtig te vertellen welke initiatieven impact hebben gemaakt en waarom. Daarnaast zijn mensen van een van de impactmakers – Jouw verhaal, onze zorg –  aanwezig om hun project en ervaringen toe te lichten. Vervolgens is er ruimte om met elkaar uit te wisselen.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor professionals die betrokken zijn bij arbeidsmarktvraagstukken. Bijvoorbeeld managers, leidinggevenden, beleidsmedewerkers en/of HR-adviseurs.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Annelies Mulder via a.mulder@actieleernetwerk.nl of via 06 – 24 66 58 80

Mee doen?

Dat kan door het invullen en verzenden van dit formulier.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen