Agenda

Actie Leer Netwerk Dagen 2020: aanmelding en info

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches
Om het vernieuwen van de arbeidsmarkt te stimuleren organiseert Actie Leer Netwerk van 7 tot en met 11 december de digitale Actie Leer Netwerk Dagen 2020. Samen pakken we de personeelstekorten aan: we inspireren en stimuleren alle partijen binnen en buiten zorg, welzijn en zorgonderwijs met een vijfdaags online evenement om met initiatieven te starten die de arbeidsmarkt verbeteren.
De dagen
Wil je arbeidsmarktthema’s verder brengen binnen je organisatie? Verken je daar graag nieuwe mogelijkheden voor? En ben je benieuwd naar de ervaringen en inzichten van andere professionals? Neem dan deel aan de Actie Leer Netwerk Dagen. Iedere dag belicht een van onze ambassadeurs een thema in een speciaal voor deze digitale dagen ontwikkelde sessie. Vertegenwoordigers van geslaagde initiatieven op dit thema uit het Koplopernetwerk zitten klaar om je alles over hun project te vertellen. Samen komen we in actie om de arbeidsmarkt in 2021 verder te verbeteren.
Meld je aan!

Nieuwsgierig geworden? Meld je via deze link aan voor één of meerdere programma-onderdelen gelinkt aan onze thema’s en ontvang ons speciale eventpakket thuis! We zien je hopelijk (digitaal) vanaf 7 december!

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Blog
Annet de Lange: De weg naar Modern Werkgeverschap

In deze blog, die ook op skipr.nl is verschenen, vat Annet de Lange, ambassadeur Gezond Werken, de relevante pijnpunten samen die in de adviesrapporten van comissie Werken in de Zorg staan. Over "Anders besturen versus b...

Lees meer
Actieleren
Leren over het belang van beloning en het verschaffen van de juiste informatie

Op 22 april verzorgde Wendy van den Boogaard van stichting Het Potentieel Pakken een workshop over beloning en over het recent gelanceerde tool: de WerkUrenBerekenaar. Lees in dit artikel over deze workshop en schrijf je...

Lees meer
Nieuws
COVID-Scholingsaanbod voor nieuwe zorgmedewerkers

Friese zorgorganisaties, het Friesland college en GGD Fryslân hebben de handen ineengeslagen en handreikingen Infectiepreventie ontwikkeld voor nieuwe verpleegkundigen en verzorgenden. Download deze hier!

Lees meer