Het ALN helpt organisaties met veranderen door (arbeidsmarkt)innovaties verder te brengen. In de werkplaats kom je samen met een expert een stap verder met een uitdaging waar jij voor staat. Je gaat dus echt aan de slag. Praktisch en relevant. Dit spreekuur kun je werken met lerende netwerken. Samen met expert Sanne van der Hagen duik je de diepte in. Neem je vraagstuk mee of dien dit in via j.jeninga@actieleernetwerk.nl. Samen komen we verder!

Na een korte uitleg over wat een lerend netwerk is en waarvoor je het zou kunnen inzetten. Kun je advies vragen over hoe je jouw lerende netwerk op kan starten en vorm kan geven. En we delen alles! Draaiboeken, werkvormen, etc.

Bij lerende netwerken ga je vanuit de leervraag of probleemstelling van de aangesloten organisaties samen aan de slag om tot haalbare acties te komen. Elke organisatie brengt een eigen casus in en komt tot een eigen actie op maat. In een lerend netwerk leer je van de ervaringen van deelnemers, gebruiken we elkaars netwerk en delen we beschikbare kennis.

Deze activiteit is onderdeel van de Slimme Zorg Estafette. Inschrijven kan via deze link.

Met wie wil je deze link delen?

Deel