Het ALN helpt organisaties met veranderen door (arbeidsmarkt)innovaties verder te brengen. In de werkplaats kom je samen met een expert een stap verder met een uitdaging waar jij voor staat. Je gaat dus echt aan de slag. Praktisch en relevant. Dit spreekuur kun je werken met AI, zodat je het kunt vertalen naar jouw context. Samen met expert Jethro Geelen duik je de diepte in. Neem je vraagstuk mee of dien dit in via j.jeninga@actieleernetwerk.nl. Samen komen we verder!

Tijdens dit spreekuur duiken we in de spannende wereld van AI in de gezondheidszorg. Stel je een toekomst voor waarin AI diagnoses stelt, behandelingen personaliseert en de gezondheidszorg drastisch efficiënter maakt – dat is waar we naartoe gaan. Maar, net als bij elke grote doorbraak, komen er ook uitdagingen bij kijken. We hebben het over de kansen én de knelpunten: van ethische vraagstukken tot de impact op de werkvloer.

We willen dit niet alleen verkennen, maar ook van jullie horen. Stel je vragen, deel je inzichten. Laten we samen deze AI-reis in de zorg aangaan. Zoals het internet ons leven veranderde, staat AI klaar om de zorgsector op zijn kop te zetten. Laten we ontdekken hoe we ons kunnen voorbereiden!

Deze activiteit is onderdeel van de Slimme Zorg Estafette. Inschrijven kan via deze link.

Met wie wil je deze link delen?

Deel