Ben jij ontregelaar of heb je er in je werk direct mee te maken? Dan ben je op 21 november van harte welkom op Fort Voordorp bij het [Ont]regel de Zorg live event. Veel ontregel initiatieven zijn inmiddels gestart en hebben al mooie resultaten geboekt, kom dus langs om hiervan te horen, te leren en daarover met elkaar in gesprek te gaan.  

Al jaren verzamelt het Actie Leer Netwerk vernieuwende initiatieven in het Koplopernetwerk. Het netwerk waar zorg, welzijn, onderwijs, overheid en andere partners samenwerken aan het verder ontwikkelen van innovatieve ideeën. Tijdens het Ontregel de Zorg live event worden nieuwe initiatieven, die eruit springen met hun Ontregeloplossingen, tot Koploper benoemd. Als deelnemer kan jij van deze koplopers en van elkaar leren en zorgen dat de ideeën en de impact groter wordt.

Neem beslist je naaste collega’s, bestuurder, HR- kwaliteits- en beleidsmedewerkers mee, want samen sta je sterker!

Dit evenement is een initiatief van het Actie Leer Netwerk en Vilans in samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, de NVZ en de Nederlandse ggz. Het programma wordt verzorgd vóór en dóór ontregelaars.

Waar en wanneer

Datum: 21 november 2024

Locatie: Fort Voordorp

Programma

Volgt later

Aanmelden

Het is op dit moment nog niet mogelijk om in je te schrijven voor deze bijeenkomst. Houd onze communicatiekanalen in de gaten!

Met wie wil je deze link delen?

Deel