Ben je geïnteresseerd in innovatieve arbeidsmarktoplossingen die écht werken? Koplopers in zorg en welzijn vertellen op 15 juni in Delft hoe zij met uiteenlopende initiatieven aan de slag zijn gegaan vanuit de thema’s komen werken, blijven werken en anders werken. Meld je aan en laat je inspireren.

De Koploperbijeenkomst wordt georganiseerd door Actie Leer Netwerk in samenwerking met de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland-Zuid en ZWconnect en is gratis te bezoeken. Tijdens de bijeenkomst presenteren vijf Koplopers hun ideeën en is er ruimte om met hen in gesprek te gaan over de toepasbaarheid. Juist ook voor jouw eigen organisatie.

Pitches Koplopers

De vijf nieuwe koplopers die door Daniek Timmermans van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport worden benoemd, hebben de volgende initiatieven uitgewerkt:

  • Wat is het geheim van een hybride leerafdeling?
  • Wat is de kracht van een trainee traject?
  • Hoe kun je een digitale innovatie écht voor je laten werken?
  • Hoe kun je nieuwe zorgtalenten opleiden & binden aan je organisatie?
  • Kun je werkelijk werven en selecteren in één week?

Inspirerende sprekers

Naast inspiratie van deze koplopers, krijg je nieuwe inzichten van twee bevlogen sprekers. Stijn van Kreij, oprichter van sociale onderneming Butterfly Effect en Wim van Hest, bestuurslid van Nederland zorgt voor elkaar, nemen je graag mee in hun verhaal. Zij schetsen de toekomst van zorg en welzijn aan de hand van concrete voorbeelden over hoe formele en informele zorg elkaar kunnen versterken. 

Meer weten? Bekijk de reportage van Kruispunt (KRO/NCRV over Butterfly Effect). Of bezoek voor meer informatie Nederland Zorgt voor Elkaar | NLZVE (nlzorgtvoorelkaar.nl)

Programma

09.00 Inloop 

09.30 Benoeming nieuwe koplopers

10.00 Sprekers, Stijn van Kreij en Wim van Hest

11.00 Carrousel gesprekken met nieuwe koplopers 

12.30 Afsluiting en (netwerk)lunch

Laat je inspireren, meld je gratis aan

Naast het uitwisselen en opdoen van kennis en inspiratie is de bijeenkomst een uitgelezen gelegenheid om je netwerk uit te breiden.  

Aanmelden via de website is niet meer mogelijk. Wil je er toch bij zijn? Stuur dan een e-mail naar Hélène de Groot via h.degroot@actieleernetwerk.nl.

Met wie wil je deze link delen?

Deel