Impactsymposium 2021

Leren impact te maken op de arbeidsmarkt in Zorg & Welzijn

Meld je aan!

Masterclass Betere zorg met minder doekoe

Wouter-Hoge-Centiv-1

Het doel van Wouter Hoge is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en zo in heel Nederland te komen tot betere zorg voor minder doekoe (geld). De opbrengst van zijn boek gaat dan ook volledig naar de medewerkers op de werkvloer om zich verder te kunnen ontwikkelen: zij zijn je dankbaar. Tijdens deze masterclass deelt hij zijn kennis en ervaring om meer gebruik te maken van de intelligentie en capaciteiten van de mensen op de werkvloer. Want dit leidt tot:

  • Kostenbesparingen voor de maatschappij
  • Een spectaculaire omzetgroei (1.000% in 5 jaar)
  • Een laag werkgerelateerd ziekteverzuim
  • Een zeer hoge klanttevredenheid
  • Een epische medewerkertevredenheid
  • Minder bureaucratie
  • Baanbrekende innovaties
  • Minder zinloze vergaderingen
  • Goede relaties met stakeholders
  • En hele relaxte managers die tijd over hebben

In zijn organisatie is dit allemaal in korte tijd bereikt.

“Het is indrukwekkend om te zien hoe Wouter via zijn pragmatische en persoonsgerichte manier van werken iedereen meeneemt in wat hij ‘terug naar de bedoeling’ noemt. De resultaten bieden duidelijke bewijzen voor het succes van blije en autonome medewerkers. Hierdoor stijgt de cliënttevredenheid, zijn medewerkers intrinsiek gemotiveerd, komt innovatie in een stroomversnelling én blijft de zorg betaalbaar. Als je het niet zelf zou zien, zou je het bijna niet geloven. Maar als je Wouter’s tips volgt, volgt succes vanzelf!” Nathalie van de Louw, innovatiemanager bij Coöperatie VGZ.

“Een boek helemaal in de stijl van Wouter: bevlogen, positief en vooruitstrevend. Heerlijk praktisch en eerlijk ook. Dit boek leest lekker weg met concrete tips om leiding te geven op basis van vertrouwen in jouw medewerkers en wat je daarmee kunt bereiken. Het is ook zo veel leuker om vanuit die positieve gedachte leiding te geven.” Eline Meijer, Directeur Stichting Kwaliteit in de basis GGZ.

In 2019 deed bureau CoCreation onderzoek naar ggz-organisaties volgens de organisatiecultuur onderzoeksmethodiek van Barrett. Centiv scoorde hierin een 99% positieve (stimulerende waarden) bedrijfscultuur en stak daarmee met kop en schouders uit boven alle anderen. Onderzoeker Niesten gaf aan nog nooit een dergelijk positieve cultuurscore te hebben gezien van 99% stimulerende cultuurwaarden en slechts 1% limiterende cultuurwaarden.

Meld je nu aan

Deelname is kosteloos, het programma duurt van 13.00 tot 16.00 uur. Je bepaalt zelf of je fysiek in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein aanwezig bent (binnen de dan geldende RIVM-maatregelen) of dat je het symposium online volgt.
Aanmelden