Nieuws
maandag 6 juli 2020

Openstaande (flex)diensten eenvoudig ingevuld door Flex-app ZorgSelect

Thema's

Arbeidsinnovatie Meer uren werken

WGV Zorg en Welzijn ontwikkelde onlangs een nieuwe digitale tool om openstaande diensten in de zorg doelmatig en snel vervuld te krijgen: de Flex-app ZorgSelect is een innovatie op het gebied van meer uren werken en de juiste mensen op de juist plek laten werken.

Als het binnen de eigen organisatie of het eigen samenwerkingsverband lastig is om bepaalde diensten op de korte termijn gevuld te krijgen, kunnen deze diensten worden aangeboden in ZorgSelect. Ook kunnen de diensten worden gefilterd op soort dienst, benodigde functie en tijdstip.

Wanneer een zorgprofessional extra diensten wil werken, meldt deze zich aan in de Flex-app en loopt deze een e-portfolio door. Bij interesse kunnen planners reageren op het aanbod van de medewerker. Zo kan een goede match worden gemaakt. De applicatie is vooralsnog niet beschikbaar via de App Store, maar wel via een aanmeldformulier op de website van WGV Zorg en Welzijn.

Aanmelden?

Inschrijven voor gebruik van de app en meer informatie opvragen?
Klik hier!

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Ruimte in de regels
Minder administratie rondom stages in zorg en welzijn

Minder administratie rondom stages in zorg en welzijn

Lees meer
Blog
Wees geen Calimero maar een Calihero!

Wees geen Calimero maar een Calihero! Nog nooit is er zoveel aandacht geweest voor medewerkers in de zorg en het tekort aan zorgpersoneel door ziekteverzuim is nijpend. Tegelijkertijd raken mensen in horeca, detailhande...

Lees meer
Agenda
De Slimme Zorg Estafette 1 tot en met 26 februari 2021

Vier weken lang aandacht voor slimme zorg en innovatie. Iedere week staan slimme zorg en innovatie centraal in één regio. Daarna wordt het stokje doorgegeven aan de volgende regio. Laat je inspireren en doe mee!

Lees meer