Nieuws
maandag 6 juli 2020

Openstaande (flex)diensten eenvoudig ingevuld door Flex-app ZorgSelect

Thema's

Arbeidsinnovatie Meer uren werken

WGV Zorg en Welzijn ontwikkelde onlangs een nieuwe digitale tool om openstaande diensten in de zorg doelmatig en snel vervuld te krijgen: de Flex-app ZorgSelect is een innovatie op het gebied van meer uren werken en de juiste mensen op de juist plek laten werken.

Als het binnen de eigen organisatie of het eigen samenwerkingsverband lastig is om bepaalde diensten op de korte termijn gevuld te krijgen, kunnen deze diensten worden aangeboden in ZorgSelect. Ook kunnen de diensten worden gefilterd op soort dienst, benodigde functie en tijdstip.

Wanneer een zorgprofessional extra diensten wil werken, meldt deze zich aan in de Flex-app en loopt deze een e-portfolio door. Bij interesse kunnen planners reageren op het aanbod van de medewerker. Zo kan een goede match worden gemaakt. De applicatie is vooralsnog niet beschikbaar via de App Store, maar wel via een aanmeldformulier op de website van WGV Zorg en Welzijn.

Aanmelden?

Inschrijven voor gebruik van de app en meer informatie opvragen?
Klik hier!

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Actieleren
Inspiratiemagazine Actieleren: De kracht van gezamenlijkheid (artikel 2/4)

In het Inspiratiemagazine Actieleren gaan we dieper in op de kernelementen die bijdragen aan de succesfactoren van geslaagde initiatieven. In dit tweede artikel gaan we in op de kracht van gezamenlijkheid.

Lees meer
Podcast
Podcast: Rijndam Revalidatie over arbeidsmarktbeleid ook tijdens de coronapandemie

Revalidatie speelt een belangrijke rol bij de behandeling van coronapatiënten. Daarom hoog tijd om met een revalidatiecentrum te praten over arbeidsmarktbeleid tijdens deze pandemie. Wat houdt Rijndam Revalidatie bezig?

Lees meer
Koploper
Operatie Bezetting OK: Samen de personeelstekorten op de operatiekamer aanpakken

De Rotterdamse operatiekamers komen operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en recovery-verpleegkundigen tekort. Met Operatie Bezetting OK pakken Rotterdamse ziekenhuizen de personeelstekorten op de operatiekamer aan.

Lees meer