Nieuws
maandag 6 juli 2020

Openstaande (flex)diensten eenvoudig ingevuld door Flex-app ZorgSelect

Thema's

Arbeidsinnovatie Meer uren werken

WGV Zorg en Welzijn ontwikkelde onlangs een nieuwe digitale tool om openstaande diensten in de zorg doelmatig en snel vervuld te krijgen: de Flex-app ZorgSelect is een innovatie op het gebied van meer uren werken en de juiste mensen op de juist plek laten werken.

Als het binnen de eigen organisatie of het eigen samenwerkingsverband lastig is om bepaalde diensten op de korte termijn gevuld te krijgen, kunnen deze diensten worden aangeboden in ZorgSelect. Ook kunnen de diensten worden gefilterd op soort dienst, benodigde functie en tijdstip.

Wanneer een zorgprofessional extra diensten wil werken, meldt deze zich aan in de Flex-app en loopt deze een e-portfolio door. Bij interesse kunnen planners reageren op het aanbod van de medewerker. Zo kan een goede match worden gemaakt. De applicatie is vooralsnog niet beschikbaar via de App Store, maar wel via een aanmeldformulier op de website van WGV Zorg en Welzijn.

Aanmelden?

Inschrijven voor gebruik van de app en meer informatie opvragen?
Klik hier!

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Agenda
Online Workshop ‘Waarde en potentieel van grotere contracten binnen jouw organisati...

Veel zorgmedewerkers staan open om meer uren te werken, maar hoe zit dat binnen jouw organisatie? In deze online workshop ga je zelf aan de slag met het vraagstuk omtrent de waarde van grotere contracten en bellemeringen...

Lees meer
Agenda
Online Workshop “Grotere contracten mét een prettig rooster”

Werk aan de roosterwinkel! In deze online workshop ga je zelf aan de slag met vraagstukken omtrent roosteren en contractuitbreiding, onder leiding van Stichting Het Potentieel Pakken en Actie Leer Netwerk.

Lees meer
Blog
Kennissessie “Kleine doorbraken groots opschalen”: een prikkelend kijkje...

Op 15 oktober jl. vond de kennissessie "Kleine doorbraken groots opschalen" voor Koplopers plaats. Hoe zorg je dat mensen enthousiast worden over een nieuw initiatief? Hoe vertaal je de goede doorzet van een nieuw initia...

Lees meer