Nieuws
maandag 6 juli 2020

Openstaande (flex)diensten eenvoudig ingevuld door Flex-app ZorgSelect

Thema's

Arbeidsinnovatie Meer uren werken

WGV Zorg en Welzijn ontwikkelde onlangs een nieuwe digitale tool om openstaande diensten in de zorg doelmatig en snel vervuld te krijgen: de Flex-app ZorgSelect is een innovatie op het gebied van meer uren werken en de juiste mensen op de juist plek laten werken.

Als het binnen de eigen organisatie of het eigen samenwerkingsverband lastig is om bepaalde diensten op de korte termijn gevuld te krijgen, kunnen deze diensten worden aangeboden in ZorgSelect. Ook kunnen de diensten worden gefilterd op soort dienst, benodigde functie en tijdstip.

Wanneer een zorgprofessional extra diensten wil werken, meldt deze zich aan in de Flex-app en loopt deze een e-portfolio door. Bij interesse kunnen planners reageren op het aanbod van de medewerker. Zo kan een goede match worden gemaakt. De applicatie is vooralsnog niet beschikbaar via de App Store, maar wel via een aanmeldformulier op de website van WGV Zorg en Welzijn.

Aanmelden?

Inschrijven voor gebruik van de app en meer informatie opvragen?
Klik hier!

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Koploper
Transferpunt Zorg en Welzijn

De coronacrisis is een grote doordenderende draaikolk, maar bracht sommige zaken ook in een stroomversnelling. Het Transferpunt zorg en welzijn is een goed voorbeeld van een versneld in gang geraakte samenwerking in tijd...

Lees meer
Podcast
Het potentieel pakken: Actieleer TV Podcast over Meer uren werken

In deze aflevering van de Actieleer TV Podcast vertellen verschillende sprekers over waarom Meer uren werken essentieel is voor een duurzame arbeidsmarkt.

Lees meer
Nieuws
Impact-maker 2020-Prijs: regels en voorwaarden

Op deze pagina zijn aanvullende informatie en criteria omtrent de Impactmaker 2020-Prijs te vinden.

Lees meer