Nieuws
maandag 15 maart 2021

RegioPlus publiceert magazine met recente initiatieven van RAAT

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches

RegioPlus publiceert een magazine waarin de meest recente regionale initiatieven uit de Regionale Actieplannen Aanpak Tekorten (RAAT) zijn gebundeld. Het hieronder te downloaden magazine is bedoeld als inspiratie voor iedereen die te maken heeft met de arbeidsmarktuitdagingen van Zorg en Welzijn.

Regionale Actieplannen Aanpak Tekorten (RAAT)

De RAAT is in 2017 geïntroduceerd vanwege de dreigende personeelskrapte. Dankzij de samenwerkingen op regionaal niveau groeien de netwerken en komt er meer zicht op de aanpak van tekorten in Zorg en Welzijn. Alle ervaringen en geleerde lessen worden uitgewisseld en dit leidt tot een succesvolle aanpak. De RAAT is een aanjager om activiteiten in gang te zetten.

Download hieronder het magazine:

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Actieleren
Inspiratiemagazine Actieleren: De kracht van gezamenlijkheid (artikel 2/4)

In het Inspiratiemagazine Actieleren gaan we dieper in op de kernelementen die bijdragen aan de succesfactoren van geslaagde initiatieven. In dit tweede artikel gaan we in op de kracht van gezamenlijkheid.

Lees meer
Podcast
Podcast: Rijndam Revalidatie over arbeidsmarktbeleid ook tijdens de coronapandemie

Revalidatie speelt een belangrijke rol bij de behandeling van coronapatiënten. Daarom hoog tijd om met een revalidatiecentrum te praten over arbeidsmarktbeleid tijdens deze pandemie. Wat houdt Rijndam Revalidatie bezig?

Lees meer
Koploper
Operatie Bezetting OK: Samen de personeelstekorten op de operatiekamer aanpakken

De Rotterdamse operatiekamers komen operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en recovery-verpleegkundigen tekort. Met Operatie Bezetting OK pakken Rotterdamse ziekenhuizen de personeelstekorten op de operatiekamer aan.

Lees meer